panna

Ed Solomon
(1989): Skvělé dobrodružství Billa a Teda

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Saratoga, California
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, režisér, spisovatel
Ed Solomon - Film: Skvělé dobrodružství Billa a Teda
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ed Solomon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ed Solomon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Skvělé dobrodružství Billa a Teda":
(*1964) Keanu Reeves

(*1958) Stephen Herek (režisér)

(*1971) Kimberley Kates

(*1937) George Carlin

(*1965) Alex Winter

(*1954) David Newman (hudební skladatel)

(*1939) Bernie Casey

(*1952) Al Leong

(*1956) Dan Shor

(*1958) Amy Stock-Poynton



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
20°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
15°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
27°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
24°48’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°49’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Lev
23°21’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Štír
7°15’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Panna
6°27’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°02’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Rak
14°35’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Vodnář
28°41’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Česká republika Leoš Suchařípa
(*1932) herec, překladatel, dramaturg, div. teoretik

Česká republika Jaromír Hanzlík
(*1948) herec

Spojené státy Ice-T
(*1958) rapper, herec

Německo John McEnroe
(*1959) tenista, herec

Spojené státy Margaux Hemingway
(*1955) modelka, herečka, vnučka E.Hemingwaye


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922 - 1996) herec

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940 - 2004) herec, komik, spisovatel, humorista

Itálie Giosue Carducci
(*1835 - 1907) básník, literární kritik

Spojené státy Pat Brown
(*1905 - 1996) guvernér

Francie Félix Faure
(*1841 - 1899) prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »