panna

Ed Solomon
(2014): The Real History of Science Fiction (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Saratoga, California
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, režisér, spisovatel
Ed Solomon - Film: The Real History of Science Fiction (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ed Solomon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ed Solomon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Real History of Science Fiction (TV seriál)":
(*1988) Haley Joel Osment

(*1947) Richard Dreyfuss

(*1941) Peter Coyote

(*1944) Rutger Hauer

(*1947) Edward James Olmos

(*1938) Christopher Lloyd

(*1931) William Shatner

(*1947) Peter Weller

(*1954) Scott Bakula

(*1946) Anthony Daniels

(*1932) Nichelle Nichols

(*1946) Joe Dante

(*1950) John Landis

(*1938) Paul Verhoeven

(*1942) Douglas Trumbull

(*1936) Keir Dullea

(*1951) Bob Gale

(*1935) Donald P. Bellisario

(*1917) Arthur C. Clarke

(*1951) Phil Tippett

(*1949) Veronica Cartwright

(*1956) Chris Carter

(*1978) Zoe Saldana

(*1960) Neil Gaiman

(*1966) Mark Gatiss

(*1965) Alex Winter

(*1971) Nathan Fillion

(*1973) Rian Johnson

(*1971) David Tennant

(*1947) Michio Kaku

(*1938) Hampton Fancher

(*1934) Carl Sagan

(*1987) Karen Gillan

(*1955) Gale Anne Hurd

(*1925) Brian Aldiss

(*1964) Ronald D. Moore

(*1920) Isaac Asimov

(*1948) William Gibson

(*1934) Kenny Baker



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
20°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
15°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
27°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
24°48’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°49’
Štír
20°24’
UranUran:
Lev
23°21’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Štír
7°15’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Panna
6°27’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°02’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Rak
14°35’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Vodnář
28°41’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »