panna

Ed Solomon
(2014): The Real History of Science Fiction (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Saratoga, California
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, režisér, spisovatel
Ed Solomon - Film: The Real History of Science Fiction (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ed Solomon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ed Solomon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Real History of Science Fiction (TV seriál)":
(*1988) Haley Joel Osment

(*1947) Richard Dreyfuss

(*1941) Peter Coyote

(*1944) Rutger Hauer

(*1947) Edward James Olmos

(*1938) Christopher Lloyd

(*1931) William Shatner

(*1947) Peter Weller

(*1954) Scott Bakula

(*1946) Anthony Daniels

(*1932) Nichelle Nichols

(*1946) Joe Dante

(*1950) John Landis

(*1938) Paul Verhoeven

(*1942) Douglas Trumbull

(*1936) Keir Dullea

(*1951) Bob Gale

(*1935) Donald P. Bellisario

(*1917) Arthur C. Clarke

(*1951) Phil Tippett

(*1949) Veronica Cartwright

(*1956) Chris Carter

(*1978) Zoe Saldana

(*1960) Neil Gaiman

(*1966) Mark Gatiss

(*1965) Alex Winter

(*1971) Nathan Fillion

(*1973) Rian Johnson

(*1971) David Tennant

(*1947) Michio Kaku

(*1938) Hampton Fancher

(*1934) Carl Sagan

(*1987) Karen Gillan

(*1955) Gale Anne Hurd

(*1925) Brian Aldiss

(*1964) Ronald D. Moore

(*1920) Isaac Asimov

(*1948) William Gibson

(*1934) Kenny Baker



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
20°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
15°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
27°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
24°48’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°49’
Štír
20°24’
UranUran:
Lev
23°21’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Štír
7°15’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Panna
6°27’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°02’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Rak
14°35’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Vodnář
28°41’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »