lev

Eriq La Salle
(1985): Rappin'

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Rappin'
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1985, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1985 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Rappin'":
(*1957) Mario Van Peebles

(*1958) Ice-T

(*1929) Menahem Golan (producent)

(*1965) Kadeem Hardison

(*1942) Rutanya Alda

(*1952) Michael Linn (hudební skladatel)

(*1967) Tasia Valenza



Tranzitní horoskop (1985)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Kozoroh
21°34’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Štír
24°46’
UranUran:
Lev
28°57’
Střelec
15°23’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
1°30’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Býk
25°07’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Beran
13°11’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Blíženci
4°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Eddie Murphy
(*1961) herec, scénárista, režisér, zpěvák

Spojené státy Alec Baldwin
(*1958) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Marlon Brando
(*1924) herec

Spojené státy Doris Day
(*1922) herečka

Spojené státy Jennie Garth
(*1972) herečka


Zítra slaví narozeniny
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Johannes Brahms
(*1833 - 1897) německý hudební skladatel

Spojené státy Jesse James
(*1847 - 1882) zločinec, lupič, vrah

Německo Kurt Weill
(*1900 - 1950) skladatel

Spojené státy Ferde Grofé
(*1892 - 1972) skladatel, aranžér, pianista

Velká Británie Graham Greene
(*1904 - 1991) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »