lev

Eriq La Salle
(2005): Inside Out

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Inside Out
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Inside Out":
(*1961) Steven Weber

(*1961) Nia Peeples

(*1963) Russell Wong

(*1991) Tyler Posey

(*1959) Richard Steinmetz

(*1982) Laura Ramsey

(*1963) Tim Maculan

(*1971) Don Handfield

(*1977) Sanny Van Heteren

(*1957) Joe Hart



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Rak
24°53’
UranUran:
Lev
28°57’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Carradine
(*1936 - 2009) herec

Mexiko Anthony Quinn
(*1915 - 2001) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942 - 2016) boxer

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881 - 1963) 261. papež

Česká republika Franz Kafka
(*1883 - 1924) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »