lev

Eriq La Salle
(2015): Poslové (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Poslové (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Poslové (TV seriál)":
(*1980) Diogo Morgado

(*1989) Seth Adkins

(*1947) Tim Hunter (režisér)

(*1978) Riley Smith

(*1964) Paul A. Kaufman (režisér)

(*1950) James L. Conway (režisér)

(*1980) Lane Garrison

(*1982) Jason Dohring

(*1973) Jamie Bamber

(*1967) Fred Toye

(*1977) Elizabeth Bogush

(*1979) Justin Bruening

(*1973) Jeffrey G. Hunt (režisér)

(*1985) Shantel VanSanten

(*1957) Victor Slezak

(*1962) Paul Haslinger (hudební skladatel)

(*1996) Joel Courtney

(*1980) JD Pardo

(*1986) Chris Coy

(*1991) Sofia Black-D'Elia

(*1983) Elyes Gabel

(*1968) Navid Negahban



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Střelec
0°54’
UranUran:
Lev
28°57’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) herečka

Francie Brigitte Bardot
(*1934) herečka, zpěvačka, modelka

Velká Británie Peter Finch
(*1916) herec

Česká republika Otakar Brousek st.
(*1924) herec

Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Edgar Degas
(*1834 - 1917) francouzský malíř

Spojené státy Hugh Hefner
(*1926 - 2017) zakladatel a vydavatel časopisu Playboy

Rusko Ivan Alexandrovič Gončarov
(*1812 - 1891) spisovatel

Česká republika Jiří Hubač
(*1929 - 2011) dramatik, scénárista

Spojené státy Gates Brown
(*1939 - 2013) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »