lev

Eriq La Salle
(1985): Sejmi ho a běž

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Sejmi ho a běž
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1985, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1985 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sejmi ho a běž":
(*1937) Richard Bright

(*1939) Karen Black

(*1941) John Steiner

(*1939) Ruggero Deodato (režisér)

(*1939) Ruggero Deodato

(*1932) Gabriele Tinti

(*1956) Luca Barbareschi

(*1955) Ottaviano Dell'Acqua

(*1947) Leonard Mann

(*1948) Michael Berryman

(*1940) Richard Lynch

(*1957) Lisa Blount

(*1952) Claudio Simonetti (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1985)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Kozoroh
21°34’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Štír
24°46’
UranUran:
Lev
28°57’
Střelec
15°23’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
1°30’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Býk
25°07’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Beran
13°11’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Blíženci
4°07’

Dnes se narodili
Švédsko král Gustav V.
(*1858) král

Česká republika Jan Železný
(*1966) atlet - oštěpař

Spojené státy Geronimo
(*1829) apačský náčelník, šaman

Spojené státy Teal Swan
(*1984) jasnovidka

Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) herec, scénárista, rapper


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adina Mandlová
(*1910 - 1991) herečka

Spojené státy Nicholas Ray
(*1911 - 1979) herec

Rusko Elsa Triolet
(*1896 - 1970) francouzská spisovatelka

Německo Helmut Kohl
(*1930 - 2017) politik

Slovensko Alexandra Berková
(*1949 - 2008) scénáristka, publicistka, prozaička, pedagožka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »