lev

Eriq La Salle
(1989): Kouzelná chvíle

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Kouzelná chvíle
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kouzelná chvíle":
(*1938) Ronny Cox

(*1961) Steven Weber

(*1963) Cynthia Gibb

(*1962) Lindsay Frost

(*1962) Grant Show

(*1968) Jane Krakowski

(*1929) Daryl Duke (režisér)

(*1963) Dylan Walsh

(*1964) Jace Alexander

(*1921) Bill Butler (kameraman)



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Lev
28°57’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Velká Británie Alec Guinness
(*1914) herec

Francie Serge Gainsbourg
(*1928) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Německo Michael Fassbender
(*1977) herec

Itálie Giacomo Casanova
(*1725) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Dánsko Hans Christian Andersen
(*1805) největší evropský pohádkář


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Eddie Murphy
(*1961) herec, scénárista, režisér, zpěvák

Spojené státy Alec Baldwin
(*1958) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Marlon Brando
(*1924) herec

Spojené státy Doris Day
(*1922) herečka

Spojené státy Jennie Garth
(*1972) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Boris Hybner
(*1941 - 2016) mim, herec, režisér, scenárista, pedagog

Polsko papež Jan Pavel II.
(*1920 - 2005) 264. papež

Spojené státy Samuel F. B. Morse
(*1791 - 1872) vynálezce morseovy abecedy a telegrafu, sochař, malíř

Irsko Milo O'Shea
(*1926 - 2013) herec

Německo Paul Heyse
(*1830 - 1914) básník, prozaik, dramatik a překladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »