lev

Eriq La Salle
(1989): Kouzelné chvíle

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Kouzelné chvíle
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kouzelné chvíle":
(*1943) Paul Freeman

(*1962) Grant Show

(*1949) John Shea

(*1958) Jenny Seagrove

(*1950) Nora Roberts (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Lev
28°57’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Itálie Beppe Fenoglio
(*1922 - 1963) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »