lev

Eriq La Salle
(1989): Kouzelné chvíle

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Kouzelné chvíle
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kouzelné chvíle":
(*1943) Paul Freeman

(*1962) Grant Show

(*1949) John Shea

(*1958) Jenny Seagrove

(*1950) Nora Roberts (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Lev
28°57’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »