lev

Eriq La Salle
(1990): Hammer, Slammer, & Slade

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Hammer, Slammer, & Slade
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hammer, Slammer, & Slade":
(*1965) Martin Lawrence

(*1936) Jim Brown

(*1938) Michael Schultz (režisér)

(*1942) Isaac Hayes

(*1953) Gary Carlos Cervantes

(*1957) Peter Kent

(*1937) Ron O'Neal

(*1939) Bernie Casey

(*1935) Blackie Dammett



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Lev
28°57’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »