lev

Eriq La Salle
(1996): Nejtvrdší zápas

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Nejtvrdší zápas
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nejtvrdší zápas":
(*1961) Forest Whitaker

(*1938) Ronny Cox

(*1931) James Earl Jones

(*1970) Nicole Ari Parker

(*1964) Don Cheadle

(*1949) Loretta Devine

(*1947) Kareem Abdul-Jabbar

(*1965) Daryl Mitchell

(*1971) Monica Calhoun

(*1963) Michael Beach

(*1939) Clarence Williams III

(*1959) Tamara Tunie

(*1968) Cress Williams

(*1967) James Allodi

(*1947) Glynn Turman

(*1953) Alar Kivilo (kameraman)



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Ryby
19°25’
UranUran:
Lev
28°57’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »