lev

Eriq La Salle
(2003): Motorkáři

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Motorkáři
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Motorkáři":
(*1961) Laurence Fishburne

(*1964) Djimon Hounsou

(*1967) Lisa Bonet

(*1968) Orlando Jones

(*1977) Brendan Fehr

(*1975) Larenz Tate

(*1974) Derek Luke

(*1965) Reggie Rock Bythewood (režisér)

(*1957) Vanessa Bell Calloway

(*1981) Meagan Good

(*1967) Melissa De Sousa

(*1969) Terrence Howard

(*1979) Rick Gonzalez

(*1967) Salli Richardson-Whitfield

(*1975) Dante Basco

(*1965) Kadeem Hardison

(*1961) Titus Welliver

(*1978) Nadine Velazquez

(*1970) Tyson Beckford

(*1977) Dion Basco



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Lev
28°57’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Graf
(*1950 - 2001) herec

Česká republika Václav Vydra st.
(*1876 - 1953) herec

Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935 - 2015) herec

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896 - 1943) spisovatel, představitel psychologické prózy

Spojené státy Henry Ford
(*1863 - 1947) zakladatel automobilky Ford



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »