stir

Eva Dahr
(1997): 1996: Pust på meg!

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Oslo
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
režisérka
Eva Dahr - Film: 1996: Pust på meg!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eva Dahr - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "1996: Pust på meg!":
(*1946) Krister Henriksson

(*1960) Erik Poppe (kameraman)

(*1948) Bjørn Sundquist

(*1949) Oddvar Einarson (režisér)

(*1931) Klaus Rifbjerg (scénárista)

(*1965) Marius Holst (režisér)



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
6°33’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
21°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
3°31’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
29°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
10°53’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Střelec
22°30’
Beran
1°21’
UranUran:
Lev
16°07’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Štír
4°35’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Panna
3°52’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
21°21’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Beran
28°02’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Vodnář
17°39’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Macháček
(*1922 - 1991) herec

Německo Heinrich Heine
(*1797 - 1856) básník

Česká republika Petr Bezruč
(*1867 - 1958) básník a prozaik

Spojené státy Geronimo
(*1829 - 1909) apačský náčelník, šaman

Německo Marie-Louise von Franz
(*1915 - 1998) psycholožka, spolupracovnice C. G. Junga



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »