rak

George Cukor
(1988): The Making of a Legend: Gone with the Wind

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.7. 1899 - 07:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 83 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
24.1.1983 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
režisér, herec
George Cukor - Film: The Making of a Legend: Gone with the Wind
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

George Cukor - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1981) - Bohaté a slavné
(1979) - Zelené obilí
(1976) - Modrý pták
(1975) - Love Among the Ruins
(1972) - S tetou na cestách
(1969) - Justine
(1964) - My Fair Lady
(1962) - Něco musí prasknout
(1962) - The Chapman Report
(1960) - Song Without End
(1960) - Pojď, budeme se milovat
(1960) - Heller in Pink Tights
(1958) - Hot Spell
(1957) - Wild Is the Wind
(1957) - Děvčata
(1956) - Žízeň po životě
(1956) - Přestupní stanice Bhowani
(1954) - Zrodila se hvězda
(1954) - To by se mělo stát vám
(1953) - The Actress
(1952) - Pat a Mike
(1952) - Manželský život
(1951) - The Model and the Marriage Broker
(1950) - Včera narození
(1950) - A Life of Her Own
(1949) - Edward, My Son
(1949) - Adamovo žebro
(1947) - Dvojí život
(1947) - Desire Me
(1944) - Winged Victory
(1944) - Plynové lampy
(1944) - I'll Be Seeing You
(1943) - Resistance and Ohm's Law
(1942) - Keeper of the Flame
(1942) - Her Cardboard Lover
(1941) - Žena dvou tváří
(1941) - Tvář ženy
(1940) - Susan and God
(1940) - Příběh z Filadelfie
(1939) - Zaza
(1939) - The Women
(1939) - Jih proti Severu
(1939) - Čaroděj ze země Oz
(1938) - The Adventures of Tom Sawyer
(1938) - I Met My Love Again
(1938) - Holiday
(1936) - Romeo a Julie
(1936) - Dáma s kaméliemi
(1935) - Ženy a milenky
(1935) - Sylvia Scarlett
(1935) - David Copperfield
(1934) - Manhattan Melodrama
(1933) - Večeře o osmé
(1933) - Our Betters
(1933) - Malé ženy
(1932) - What Price Hollywood?
(1932) - Une heure près de toi
(1932) - The Animal Kingdom
(1932) - Rozvodová záležitost
(1932) - Rockabye
(1932) - Hodinka s tebou
(1931) - Tarnished Lady
(1931) - Girls About Town
(1930) - The Virtuous Sin
(1930) - The Royal Family of Broadway
(1930) - Grumpy
Spoluherci ve filmu "The Making of a Legend: Gone with the Wind":
(*1889) Charlie Chaplin

(*1929) Christopher Plummer

(*1900) Jean Arthur

(*1891) Ronald Colman

(*1908) Bette Davis

(*1916) Olivia de Havilland

(*1901) Melvyn Douglas

(*1905) Henry Fonda

(*1901) Clark Gable

(*1911) Paulette Goddard

(*1917) Susan Hayward

(*1907) Katharine Hepburn

(*1903) Bob Hope

(*1913) Vivien Leigh

(*1908) Carole Lombard

(*1907) Laurence Olivier

(*1900) Norma Shearer

(*1900) Spencer Tracy

(*1921) Lana Turner

(*1902) Tallulah Bankhead

(*1896) William A. Wellman

(*1918) Anne Shirley

(*1896) William Cameron Menzies

(*1895) Hattie McDaniel

(*1889) Adolf Hitler

(*1891) Fay Bainter

(*1900) Mervyn LeRoy

(*1906) Madeleine Carroll

(*1910) Joan Bennett

(*1915) Anita Louise

(*1893) Leslie Howard

(*1914) Andrea Leeds

(*1902) Flora Robson

(*1883) Benito Mussolini

(*1965) Juliet Landau

(*1916) Evelyn Keyes

(*1920) Ann Rutherford

(*1917) Marsha Hunt

(*1907) Frances Dee

(*1896) Ernest Haller

(*1907) Frances Fuller

(*1879) Laura Hope Crews

(*1906) Dorothy Jordan

(*1903) Ona Munson

(*1909) Jeffrey Lynn

(*1911) Butterfly McQueen

(*1900) Margaret Mitchell

(*1907) Douglass Montgomery

(*1906) Arthur E. Arling

(*1896) Ray Rennahan



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
15°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
11°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
7°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
25°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
12°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
0°27’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Střelec
18°35’
Střelec
25°31’
UranUran:
Střelec
4°31’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Blíženci
25°16’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Blíženci
15°53’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°33’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Lev
14°30’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Střelec
7°36’
Blíženci
25°07’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
13°43’
4. IC:
Štír
3°27’
7. DSC:
Vodnář
13°43’
10. MC:
Býk
3°27’

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »