vahy

Hana Hegerová
(1993): GEN - Galerie elity národa

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1931 (?)
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Hana Hegerová - Film: GEN - Galerie elity národa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hana Hegerová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Ententýky (TV seriál)
(2011) - Tajemství Hany Hegerové
(2011) - Hana Hegerová - Pasiáns
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prominenti
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Česká hlava 2009
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - Keď odchádza kabaret
(2008) - Česká RAPublika
(2008) - Nestyda
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (hudební videoklip)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Dobře placená procházka '07
(2006) - Strážci plamene
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Hana Hegerová - Portrét
(2006) - Hana Hegerová - live koncert (koncert)
(2006) - Básníci Live (koncert)
(2006) - Strážce plamene v obrazech
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Poprvé aneb střípky ze života Jaromíra Nohavici
(2004) - Bulat Okudžava - Věčná píseň
(2002) - Když jdou na mužskýho léta...
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Předčasná úmrtí: Poslední gróf
(2002) - Předčasná úmrtí: Lásko prokletá
(2002) - Mosty - Gesharim 2002 (koncert)
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Vzlety a pády
(1999) - Věšák
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Bylo jich pět
(1999) - Petr Hapka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bolkoviny
(1995) - Horoskopičiny
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Legendy taneční hudby
(1990) - Aby bylo veselo
(1990) - Nešťastná šťastná Hana Hegerová
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Fabrika na oficíry (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha
(1984) - ABECEDA
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Písničky potichu
(1976) - Inventura Písniček pod rentgenem
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1972) - Nejsem gladiátor
(1970) - Televarieté
(1969) - Lásko prokletá (hudební videoklip)
(1968) - U Hany Hegerové
(1968) - Co nikdy nepochopím...
(1967) - Naši v Paříži
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Revue v mlze
(1966) - Dobře placená procházka
(1964) - Řekni mi, co jíš
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Konkurs
(1963) - Naděje
(1962) - Album Supraphonu (koncert)
(1962) - Zhasněte lampióny
(1962) - Neděle ve všední den
(1961) - Zuzana je zase sama doma
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Policejní hodina
(1957) - Tam na konečné
(1956) - Previerka lásky
(1954) - Frona
Spoluherci ve filmu "GEN - Galerie elity národa":
(*1922) Josef Kemr

(*1931) Ladislav Smoljak (režisér)

(*1951) Miroslav Donutil

(*1939) Karel Gott

(*1949) Bolek Polívka

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1920) Rudolf Hrušínský

(*1938) Jiří Menzel (režisér)

(*1938) Jiří Menzel (scénárista)

(*1938) Jiří Menzel

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1937) Jiří Kodet

(*1931) Jiří Suchý

(*1925) Jaroslava Adamová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1926) Vlasta Chramostová

(*1929) Květa Fialová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1944) Jiří Datel Novotný (režisér)

(*1965) Filip Renč (režisér)

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1918) Jiří Krejčík

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1922) Karel Černý

(*1936) Jan Tříska

(*1932) Waldemar Matuška

(*1929) Věra Chytilová (režisérka)

(*1929) Věra Chytilová (scénáristka)

(*1929) Věra Chytilová

(*1944) Vladimír Drha (režisér)

(*1938) Juraj Jakubisko (režisér)

(*1948) Jiří Barta

(*1954) Jaroslav Brabec (kameraman)

(*1954) Jaroslav Brabec (režisér)

(*1954) Jaroslav Brabec (scénárista)

(*1934) Zeno Dostál (režisér)

(*1951) Fero Fenič (režisér)

(*1967) Jan Hřebejk (režisér)

(*1935) Jaromil Jireš (režisér)

(*1936) Jan Němec (režisér)

(*1960) Irena Pavlásková (režisérka)

(*1950) Hana Pinkavová (režisérka)

(*1950) Karel Smyczek (režisér)

(*1957) Milan Šteindler (režisér)

(*1959) Ondřej Trojan (režisér)

(*1947) Jiří Věrčák (režisér)

(*1942) Ivan Vojnár (režisér)

(*1913) Jiří Weiss

(*1959) Oskar Reif (režisér)

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1921) Otomar Krejča st.

(*1921) Zdeněk Miler

(*1925) Zdeněk Smetana

(*1956) Zuzana Zemanová-Hojdová (režisérka)

(*1948) Viktor Polesný (režisér)

(*1923) Radúz Činčera

(*1956) Petr Slavík (režisér)

(*1949) Helena Třeštíková (režisérka)

(*1971) Ivan Zachariáš (kameraman)

(*1969) Tereza Kopáčová-Vrábelová (režisérka)

(*1950) Jaroslav Hovorka (režisér)

(*1950) Jaroslav Hovorka (scénárista)

(*1938) Vladimír Jiránek

(*1963) Igor Chaun (režisér)

(*1946) Ján Piroh (režisér)

(*1949) Petr Skála (režisér)

(*1966) Lucie Bílá

(*1971) David Čálek (kameraman)

(*1949) Olga Sommerová (režisérka)

(*1932) Jan Špáta (režisér)

(*1932) Jan Špáta

(*1956) Pavel Koutecký (režisér)

(*1944) Petr Hapka

(*1928) Oleg Reif (režisér)

(*1952) Josef Císařovský (režisér)

(*1966) Ján Sebechlebský (režisér)

(*1941) Ján Fajnor (scénárista)

(*1941) Ján Fajnor (režisér)

(*1954) Alena Činčerová (režisérka)

(*1954) Alena Činčerová (kameramanka)

(*1944) Ctibor Turba

(*1966) Dagmar Smržová (režisérka)

(*1910) Adolf Branald

(*1973) Robert Sedláček (režisér)

(*1973) Robert Sedláček (scénárista)

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1956) Vladislav Kvasnička (režisér)

(*1932) Josef Zíma

(*1936) Václav Havel

(*1928) Pavel Kohout

(*1954) Věra Bílá

(*1940) Karel Slach (kameraman)

(*1941) Václav Klaus

(*1935) Jan Saudek

(*1924) Josef Škvorecký

(*1932) Vladimír Páral

(*1934) Jan Klusák

(*1938) Karel Svoboda

(*1914) Bohumil Hrabal



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
26°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
20°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
27°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
7°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
22°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
18°51’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°19’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Beran
17°01’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Panna
7°15’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Rak
22°09’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Beran
4°07’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Beran
8°16’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Býk
22°22’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »