Petr Slavík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Slavík

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1956 (?)
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
režisér, scénárista, kameraman, herec

Petr Slavík - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1956 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Slavík 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Petr Slavík
datum narození v roce *1956
(režisér, scénárista, kameraman, herec, instagram)

Petr Slavík - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Obchoďák (TV seriál)
(2011) - Inventura Febia: Vůdci a jejich voliči
(2011) - Inventura Febia: Novicové a Svědkové Jehovovi
(2010) - Za zrcadlem
(2010) - 13. komnata Jana Kašpara
(2009) - 13. komnata Miroslava Etzlera
(2009) - 13. komnata Arnošta Lustiga
(2008) - 13. komnata Natálie Kocábové
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Ošklivka Katka (TV seriál)
(2008) - Oběti: Karambol
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Divnovlásky
(2007) - 13. komnata Tomáše Halíka
(2007) - 13. komnata Michala Pavlíčka
(2007) - 13. komnata Josefa Váni
(2007) - 13. komnata Jana Saudka
(2007) - 13. komnata Ireny Obermannové
(2007) - 13. komnata Daniely Filipiové
(2007) - 13. komnata Báry Basikové
(2007) - Ohlédnutí za seriálem Hraběnky
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Cesta do Vídně a zpátky
(2006) - Magie aneb Kde končí přírodní vědy
(2006) - 13. komnata Tomáše Hanáka
(2006) - 13. komnata Táni Fischerové
(2006) - 13. komnata Pavla Vítka
(2006) - 13. komnata Pavla Koláře
(2006) - 13. komnata Liběny Hlinkové
(2006) - 13. komnata Jaroslava Pouzara
(2006) - 13. komnata Ivana Martina Jirouse
(2006) - 13. komnata Aleny Mihulové
(2006) - Oběti: Nevlastní bratr
(2005) - 13. komnata Martina Kociána
(2005) - 13. komnata (TV seriál)
(2005) - Co znamená demokracie
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Oběti: Hadí tanec
(2003) - Oběti: Jiný člověk
(2001) - Hra na zelenou
(2001) - Oběti: Znásilnění
(2001) - Oběti: Svědek
(2001) - Help For You
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(1999) - Děti okamžiku
(1999) - Oběti: Přepadení
(1997) - Alternativní kultura (TV seriál)
(1995) - Lapidárium (TV seriál)
(1995) - Hej Gusto - Z letopisů Máselné Lhoty 1985
(1994) - Ladislav Hejdánek očima Petra Slavíka
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Oko - pohled na současnost
(1992) - Všichni dobří voliči
(1990) - Valčík na čtyři doby
(1989) - Něžná revoluce
(1988) - Hračka?
(1983) - Bez lítosti

Petr Slavík - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Slavík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Slavík 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Slavík - režisér, scénárista, kameraman, herec

se narodil v roce *1956 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Slavík

Dnes se narodili
Spojené státy Morgan Freeman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Marilyn Monroe
(*1926) herečka, zpěvačka, modelka

Slovensko Ján Kroner
(*1956) herec

Spojené státy Jennifer Coolidge
(*1961) herečka

Velká Británie Brian Cox
(*1946) herec


Petr Slavík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
26°30’
 
LunaLuna:
Ryby
19°09’
 
MerkurMerkur:
Váhy
10°13’
R
VenušeVenuše:
Lev
11°36’
 
MarsMars:
Ryby
15°53’
R
JupiterJupiter:
Panna
15°17’
 
SaturnSaturn:
Štír
28°09’
 
UranUran:
Lev
5°43’
 
NeptunNeptun:
Váhy
28°56’
 
PlutoPluto:
Lev
29°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
2°11’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
2°04’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
6°47’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dana Carvey
(*1955) herec, scénárista

Česká republika František Plánička
(*1904) fotbalový brankář

Francie Marquis de Sade
(*1740) spisovatel

Velká Británie Thomas Hardy
(*1840) básník, prozaik

Itálie papež Pius X.
(*1835) 257. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladislav Vančura
(*1891 - 1942) spisovatel, dramatik a režisér

Itálie papež Řehoř XVI.
(*1765 - 1846) 254. papež

Spojené státy James Buchanan
(*1791 - 1868) 15. prezident usa

Rumunsko Ion Antonescu
(*1882 - 1946) generál, politik, ministerský předseda

Česká republika Jiří Zavřel
(*1949 - 2010) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »