vahy

Hana Hegerová
(2008): Hitparáda 80. let (hudební videoklip)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1931 (?)
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Hana Hegerová - Film: Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hana Hegerová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Ententýky (TV seriál)
(2011) - Tajemství Hany Hegerové
(2011) - Hana Hegerová - Pasiáns
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prominenti
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Česká hlava 2009
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - Keď odchádza kabaret
(2008) - Česká RAPublika
(2008) - Nestyda
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (hudební videoklip)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Dobře placená procházka '07
(2006) - Strážci plamene
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Hana Hegerová - Portrét
(2006) - Hana Hegerová - live koncert (koncert)
(2006) - Básníci Live (koncert)
(2006) - Strážce plamene v obrazech
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Poprvé aneb střípky ze života Jaromíra Nohavici
(2004) - Bulat Okudžava - Věčná píseň
(2002) - Když jdou na mužskýho léta...
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Předčasná úmrtí: Poslední gróf
(2002) - Předčasná úmrtí: Lásko prokletá
(2002) - Mosty - Gesharim 2002 (koncert)
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Vzlety a pády
(1999) - Věšák
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Bylo jich pět
(1999) - Petr Hapka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bolkoviny
(1995) - Horoskopičiny
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Legendy taneční hudby
(1990) - Aby bylo veselo
(1990) - Nešťastná šťastná Hana Hegerová
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Fabrika na oficíry (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha
(1984) - ABECEDA
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Písničky potichu
(1976) - Inventura Písniček pod rentgenem
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1972) - Nejsem gladiátor
(1970) - Televarieté
(1969) - Lásko prokletá (hudební videoklip)
(1968) - U Hany Hegerové
(1968) - Co nikdy nepochopím...
(1967) - Naši v Paříži
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Revue v mlze
(1966) - Dobře placená procházka
(1964) - Řekni mi, co jíš
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Konkurs
(1963) - Naděje
(1962) - Album Supraphonu (koncert)
(1962) - Zhasněte lampióny
(1962) - Neděle ve všední den
(1961) - Zuzana je zase sama doma
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Policejní hodina
(1957) - Tam na konečné
(1956) - Previerka lásky
(1954) - Frona
Spoluherci ve filmu "Hitparáda 80. let (hudební videoklip)":
(*1939) Karel Gott

(*1943) Václav Neckář

(*1966) Iveta Bartošová

(*1956) Marika Gombitová

(*1941) Marie Rottrová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1949) Jiří Korn

(*1952) Petra Janů

(*1947) Michal Tučný

(*1942) Petr Janda

(*1951) Věra Špinarová

(*1954) Lenka Filipová

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1954) Stanislav Hložek

(*1961) Richard Müller

(*1959) Petr Kotvald

(*1954) Jožo Ráž

(*1960) Michal David

(*1959) Peter Nagy



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
26°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
20°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
27°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
7°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
22°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
18°51’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°19’
Panna
8°24’
UranUran:
Beran
17°01’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Panna
7°15’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Rak
22°09’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Beran
4°07’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Beran
8°16’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Býk
22°22’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »