vahy

Hana Hegerová
(2009): Fakta Barbory Tachecí

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1931 (?)
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Hana Hegerová - Film: Fakta Barbory Tachecí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hana Hegerová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Ententýky (TV seriál)
(2011) - Tajemství Hany Hegerové
(2011) - Hana Hegerová - Pasiáns
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prominenti
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Česká hlava 2009
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - Keď odchádza kabaret
(2008) - Česká RAPublika
(2008) - Nestyda
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (hudební videoklip)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Dobře placená procházka '07
(2006) - Strážci plamene
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Hana Hegerová - Portrét
(2006) - Hana Hegerová - live koncert (koncert)
(2006) - Básníci Live (koncert)
(2006) - Strážce plamene v obrazech
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Poprvé aneb střípky ze života Jaromíra Nohavici
(2004) - Bulat Okudžava - Věčná píseň
(2002) - Když jdou na mužskýho léta...
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Předčasná úmrtí: Poslední gróf
(2002) - Předčasná úmrtí: Lásko prokletá
(2002) - Mosty - Gesharim 2002 (koncert)
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Vzlety a pády
(1999) - Věšák
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Bylo jich pět
(1999) - Petr Hapka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bolkoviny
(1995) - Horoskopičiny
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Legendy taneční hudby
(1990) - Aby bylo veselo
(1990) - Nešťastná šťastná Hana Hegerová
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Fabrika na oficíry (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha
(1984) - ABECEDA
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Písničky potichu
(1976) - Inventura Písniček pod rentgenem
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1972) - Nejsem gladiátor
(1970) - Televarieté
(1969) - Lásko prokletá (hudební videoklip)
(1968) - U Hany Hegerové
(1968) - Co nikdy nepochopím...
(1967) - Naši v Paříži
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Revue v mlze
(1966) - Dobře placená procházka
(1964) - Řekni mi, co jíš
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Konkurs
(1963) - Naděje
(1962) - Album Supraphonu (koncert)
(1962) - Zhasněte lampióny
(1962) - Neděle ve všední den
(1961) - Zuzana je zase sama doma
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Policejní hodina
(1957) - Tam na konečné
(1956) - Previerka lásky
(1954) - Frona
Spoluherci ve filmu "Fakta Barbory Tachecí":
(*1947) Vítězslav Jandák

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1948) Pavel Nový

(*1949) Eliška Balzerová

(*1929) Květa Fialová

(*1970) Barbora Kodetová

(*1942) Marta Kubišová

(*1946) Hana Zagorová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1949) Petra Černocká

(*1979) Alžbeta Stanková

(*1973) Radim Špaček

(*1959) Ondřej Trojan

(*1953) Zdeněk Troška

(*1977) Jan Budař

(*1966) Jan Potměšil

(*1981) Jana Plodková

(*1975) Ruda z Ostravy

(*1983) Kristýna Nováková-Fuitová

(*1978) Matěj Ruppert

(*1978) Jitka Čvančarová

(*1976) Petr Vondráček

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1942) Karel Vágner

(*1965) Jiří X. Doležal

(*1954) Ivo Jahelka

(*1963) Barbora Tachecí

(*1963) Bára Basiková

(*1972) Štěpán Mareš

(*1965) Anna K.

(*1985) Klára Vytisková

(*1977) Petr Bende

(*1982) Gipsy - Radoslav Banga



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
26°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
20°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
27°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
7°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
22°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
18°51’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°19’
Panna
21°45’
UranUran:
Beran
17°01’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Panna
7°15’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Rak
22°09’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Beran
4°07’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Beran
8°16’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Býk
22°22’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »