strelec

Heidi Janků
(2001): Basta fidli

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
zpěvačka
Heidi Janků - Film: Basta fidli
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Heidi Janků - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2014) - Volejte Cibulkovi
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Barrandovská Sedmička
(2014) - Babinec
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Což takhle dát si VIP?
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Barrandovský čumáček
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Intim Night
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství svateb slavných
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Mr. GS
(2008) - 13. komnata Heidi Janků
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2006) - Žito
(2006) - Bar
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2004) - Kinobazar
(2004) - Ahoj, Ostravo! (koncert)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2001) - Vabank
(2001) - Dobroty
(2001) - Country estráda
(2001) - Basta fidli
(2000) - P.F.
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1992) - Kufr
(1988) - Láska na inzerát
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1984) - ABECEDA
(1983) - Zlaté, zlaté (koncert)
(1970) - Televarieté
Spoluherci ve filmu "Basta fidli":
(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1944) Marián Labuda st.

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1938) Milena Dvorská

(*1954) Jana Boušková

(*1929) Květa Fialová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1945) Richard Tesařík

(*1934) Vladimír Brabec

(*1950) Pavel Trávníček

(*1937) Jan Přeučil

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1925) Karel Fiala

(*1950) Jitka Němcová (režisérka)

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1928) Heda Čechová

(*1932) Josef Zíma

(*1942) Jiří Štědroň

(*1928) Yvetta Simonová

(*1981) Yemi Akinyemi

(*1947) Jan Rosák

(*1940) Jiří Brabec

(*1964) Petr Jančařík

(*1968) Michaela Jílková

(*1964) Slávek Boura

(*1967) Markéta Mayerová

(*1963) Karel Voříšek

(*1965) Petr Muk

(*1945) Jiří Žáček

(*1978) Václav Jelínek



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
0°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
18°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
29°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
14°14’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
18°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
3°51’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Vodnář
6°23’
Býk
24°34’
UranUran:
Panna
5°09’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Štír
13°51’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Panna
12°02’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Lev
2°43’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Váhy
13°25’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Ryby
6°10’
Střelec
22°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »