Heidi Janků wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Heidi Janků

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
zpěvačka

Heidi Janků - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1962 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Heidi Janků 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Heidi Janků
datum narození v roce *1962
(zpěvačka, instagram)

Heidi Janků - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2014) - Volejte Cibulkovi
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Barrandovská Sedmička
(2014) - Babinec
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Což takhle dát si VIP?
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Barrandovský čumáček
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Intim Night
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství svateb slavných
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Mr. GS
(2008) - 13. komnata Heidi Janků
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2006) - Žito
(2006) - Bar
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2004) - Kinobazar
(2004) - Ahoj, Ostravo! (koncert)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2001) - Vabank
(2001) - Dobroty
(2001) - Country estráda
(2001) - Basta fidli
(2000) - P.F.
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1992) - Kufr
(1988) - Láska na inzerát
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1984) - ABECEDA
(1983) - Zlaté, zlaté (koncert)
(1970) - Televarieté

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Heidi Janků 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Heidi Janků - zpěvačka

se narodila v roce *1962 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Heidi Janků

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Heidi Janků
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
0°42’
 
LunaLuna:
Váhy
18°46’
 
MerkurMerkur:
Štír
29°38’
 
VenušeVenuše:
Štír
14°14’
R
MarsMars:
Lev
18°52’
 
JupiterJupiter:
Ryby
3°51’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
6°23’
 
UranUran:
Panna
5°09’
 
NeptunNeptun:
Štír
13°51’
 
PlutoPluto:
Panna
12°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
2°43’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
13°25’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°10’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Forest Whitaker
(*1961) herec, režisér

Dánsko Brigitte Nielsen
(*1963) herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka

Spojené státy Brian Austin Green
(*1973) herec, režisér

Německo Diane Kruger
(*1976) herečka, modelka

Velká Británie Ian Curtis
(*1956) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Billy the Kid
(*1859 - 1881) americký psanec a střelec

Česká republika Alfons Mucha
(*1860 - 1939) secesní malíř, grafik, designér

Švýcarsko Grock
(*1880 - 1959) klaun, skladatel, hudebník

Monako Léo Ferré
(*1916 - 1993) zpěvák, skladatel

Francie Madame de Staël
(*1766 - 1817) prozaička, historička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »