strelec

Heidi Janků
(2014): Babinec

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
zpěvačka
Heidi Janků - Film: Babinec
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Heidi Janků - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2014) - Volejte Cibulkovi
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Barrandovská Sedmička
(2014) - Babinec
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Což takhle dát si VIP?
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Barrandovský čumáček
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Intim Night
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství svateb slavných
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Mr. GS
(2008) - 13. komnata Heidi Janků
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2006) - Žito
(2006) - Bar
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2004) - Kinobazar
(2004) - Ahoj, Ostravo! (koncert)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2001) - Vabank
(2001) - Dobroty
(2001) - Country estráda
(2001) - Basta fidli
(2000) - P.F.
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1992) - Kufr
(1988) - Láska na inzerát
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1984) - ABECEDA
(1983) - Zlaté, zlaté (koncert)
(1970) - Televarieté
Spoluherci ve filmu "Babinec":
(*1964) Miroslav Etzler

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1966) Vladimír Hron

(*1987) Denisa Jeřábková



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
0°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
18°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
29°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
14°14’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
18°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
3°51’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Vodnář
6°23’
Štír
20°24’
UranUran:
Panna
5°09’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Štír
13°51’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Panna
12°02’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Lev
2°43’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Váhy
13°25’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Ryby
6°10’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »