blizenci

Idina Menzel
(2004): Kevin Hill (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herečka, zpěvačka, skladatelka
Idina Menzel - Film: Kevin Hill (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Idina Menzel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kevin Hill (TV seriál)":
(*1948) Rhea Perlman

(*1970) Jon Seda

(*1969) Meredith Monroe

(*1946) Michael Warren

(*1971) Taye Diggs

(*1987) Michael Angarano

(*1975) Christina Hendricks

(*1960) Fulvio Cecere

(*1940) Arvin Brown (režisér)

(*1970) Shauna MacDonald

(*1972) Kristin Lehman

(*1984) Lee Thompson Young

(*1969) Rick Fox

(*1969) Simon Reynolds

(*1975) Amy Price-Francis

(*1975) Chris Diamantopoulos

(*1979) Kate Levering

(*1988) Erik Knudsen

(*1952) Eric Laneuville (režisér)

(*1973) Leila Arcieri

(*1978) Aaron Abrams

(*1959) Barbara Eve Harris

(*1984) Genelle Williams

(*1960) Patrick Breen

(*1949) Oz Scott (režisér)

(*1989) Shenae Grimes

(*1966) Michael Michele

(*1974) Janaya Stephens

(*1972) Wayne Brady

(*1976) Kate Hewlett

(*1963) Rocky Carroll

(*1950) Aloma Wright

(*1976) Steve Byers

(*1972) Josh Randall

(*1980) David Alpay

(*1982) Lisa Marcos

(*1967) Randy J. Goodwin

(*1984) Eva Marcille

(*1971) John Ross Bowie

(*1965) Rick Roberts

(*1977) Sadie LeBlanc

(*1985) Leah Renee

(*1959) Mark McKinney

(*1977) Rachel Wilson

(*1971) Johanna Black

(*1989) Paula Brancati



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
8°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
16°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
14°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
12°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
0°41’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Býk
27°36’
Rak
9°42’
UranUran:
Váhy
9°34’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Střelec
1°31’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Panna
26°59’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
18°02’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Panna
29°51’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Beran
12°54’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »