vodnar

Igor Ševčík
(1993): Hloupá Augustina

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Trenčianské Mitice
Země:
Věk:
† 52 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec
Igor Ševčík - Film: Hloupá Augustina
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Igor Ševčík - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Igor Ševčík - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Igor Ševčík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hloupá Augustina":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1964) Petr Forman

(*1934) Juraj Herz (režisér)

(*1934) Juraj Herz (scénárista)

(*1934) Juraj Herz

(*1937) Jan Přeučil

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1960) Tereza Pokorná-Herzová

(*1964) Matěj Forman

(*1923) Otfried Preußler (spisovatelská předloha)

(*1943) Dodo Šimončič (kameraman)



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
21°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
25°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
2°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
13°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
15°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
13°34’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Váhy
1°33’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Rak
5°49’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Váhy
19°24’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Lev
18°34’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°35’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Blíženci
14°06’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Kozoroh
0°12’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »