vodnar

Igor Ševčík
(1993): Hloupá Augustina

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Trenčianské Mitice
Země:
Věk:
† 52 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec
Igor Ševčík - Film: Hloupá Augustina
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Igor Ševčík - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Igor Ševčík - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Igor Ševčík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hloupá Augustina":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1964) Petr Forman

(*1934) Juraj Herz (režisér)

(*1934) Juraj Herz (scénárista)

(*1934) Juraj Herz

(*1937) Jan Přeučil

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1960) Tereza Pokorná-Herzová

(*1964) Matěj Forman

(*1923) Otfried Preußler (spisovatelská předloha)

(*1943) Dodo Šimončič (kameraman)



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
21°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
25°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
2°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
13°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
15°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
13°34’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Váhy
1°33’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Rak
5°49’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Váhy
19°24’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Lev
18°34’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°35’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Blíženci
14°06’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Kozoroh
0°12’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »