ryby

Igor Zajcev
(2007): Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Krasnyj Luč
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
režisér, herec
Igor Zajcev - Film: Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Igor Zajcev - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Igor Zajcev - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)":
(*1939) Vladimir Meňšov

(*1939) Leonid Nevedomskij

(*1946) Arnis Līcītis

(*1946) Alexandr Jakovlev

(*1984) Alexej Bardukov

(*1958) Alexej Guskov

(*1971) Vladislav Galkin

(*1963) Michail Jefremov

(*1945) Nikolaj Stambula



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
23°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
22°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
28°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°50’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°24’
Lev
24°26’
UranUran:
Lev
22°31’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Štír
11°03’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Panna
6°26’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°30’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Lev
4°38’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Ryby
3°27’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »