panna

Ing-Sik Whang
(1972): Cesta draka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Korea(?)
Věk:
78 let
Povolání:
herec
Ing-Sik Whang - Film: Cesta draka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1972, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1972 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ing-Sik Whang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Cesta draka":
(*1940) Bruce Lee

(*1940) Bruce Lee (režisér)

(*1940) Bruce Lee (scénárista)

(*1940) Chuck Norris

(*1957) Biao Yuen

(*1952) Ching-Ying Lam

(*1950) Malisa Longo

(*1939) Robert Wall



Tranzitní horoskop (1972)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
4°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
15°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°32’
Střelec
22°27’
SaturnSaturn:
Býk
14°31’
Blíženci
0°23’
UranUran:
Býk
26°04’
Váhy
18°06’
NeptunNeptun:
Panna
25°04’
Střelec
4°06’
PlutoPluto:
Lev
3°45’
Váhy
2°03’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°58’
Vodnář
6°36’
Černá LunaLilith:
Beran
10°28’
Váhy
23°59’
CheirónCheirón:
Rak
28°45’
Beran
9°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »