panna

Ing-Sik Whang
(1972): Cesta draka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Korea(?)
Věk:
77 let
Povolání:
herec
Ing-Sik Whang - Film: Cesta draka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1972, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1972 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ing-Sik Whang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Cesta draka":
(*1940) Bruce Lee

(*1940) Bruce Lee (režisér)

(*1940) Bruce Lee (scénárista)

(*1940) Chuck Norris

(*1957) Biao Yuen

(*1952) Ching-Ying Lam

(*1950) Malisa Longo

(*1939) Robert Wall



Tranzitní horoskop (1972)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
4°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
15°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°32’
Střelec
22°27’
SaturnSaturn:
Býk
14°31’
Blíženci
0°23’
UranUran:
Býk
26°04’
Váhy
18°06’
NeptunNeptun:
Panna
25°04’
Střelec
4°06’
PlutoPluto:
Lev
3°45’
Váhy
2°03’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°58’
Vodnář
6°36’
Černá LunaLilith:
Beran
10°28’
Váhy
23°59’
CheirónCheirón:
Rak
28°45’
Beran
9°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Garfield
(*1913 - 1952) herec, zpěvák

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901 - 1974) herec

Indie Rádživ Gándhí
(*1944 - 1991) politik

Česká republika Ljuba Hermanová
(*1913 - 1996) herečka, zpěvačka

Česká republika Stanislav Remunda
(*1927 - 2012) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »