lev

Isaak Šmaruk
(1953): Marinin osud

Narození:
Země:
Něžin, Černigovská provincie, Ruské impérium(?)
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér
Isaak Šmaruk - Film: Marinin osud
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1953, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1953 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Isaak Šmaruk - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Marinin osud":
(*1918) Michajl Kuzněcov

(*1915) Boris Andrejev

(*1912) Nikolaj Gricenko

(*1912) Viktor Ivčenko (režisér)

(*1922) Jevgenij Matvejev



Tranzitní horoskop (1953)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
28°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
20°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
24°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
3°57’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
10°25’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
13°04’
Býk
11°00’
SaturnSaturn:
Býk
6°34’
Váhy
26°15’
UranUran:
Kozoroh
21°53’
Rak
16°44’
NeptunNeptun:
Rak
20°29’
Váhy
23°43’
PlutoPluto:
Blíženci
27°41’
Lev
22°56’
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°24’
Vodnář
14°03’
Černá LunaLilith:
Štír
17°15’
Panna
0°56’
CheirónCheirón:
Ryby
0°20’
Kozoroh
13°39’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »