vahy

Ivan Vorlíček
(1977): Adéla ještě nevečeřela

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec
Ivan Vorlíček - Film: Adéla ještě nevečeřela
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Vorlíček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Adéla ještě nevečeřela":
(*1938) Vladimír Hrabánek

(*1920) Václav Lohniský

(*1920) Rudolf Hrušínský

(*1924) Vladimír Hrubý

(*1922) Miloš Kopecký

(*1942) Michal Dočolomanský

(*1936) Helena Růžičková

(*1925) Gustav Vondráček

(*1925) Lena Birková

(*1946) Hana Brejchová

(*1929) Květa Fialová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1943) Olga Schoberová

(*1911) Blažena Slavíčková

(*1935) Libuše Švormová

(*1946) Jitka Zelenohorská

(*1943) František Němec

(*1922) Karel Effa

(*1922) Vítězslav Černý

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1918) Martin Růžek

(*1943) Petr Brukner

(*1919) Myrtil Frída

(*1926) Milan Mach

(*1906) Ladislav Pešek

(*1929) Václav Štekl

(*1930) Jaroslav Tomsa

(*1917) Jiří Brdečka (scénárista)

(*1917) Jiří Brdečka

(*1924) Oldřich Lipský (režisér)

(*1924) Oldřich Lipský (scénárista)

(*1924) Mirko Musil

(*1919) Běla Jurdová

(*1921) Jiřina Bílá

(*1943) Jan Kotva

(*1923) Miloslav Homola

(*1919) Milivoj Uzelac st.

(*1906) Marie Popelková

(*1902) Míla Svoboda

(*1910) Bohuslav Kupšovský

(*1929) Pavel Robin

(*1940) Karel Engel

(*1922) Vladimír Navrátil

(*1917) Vladimír Linka

(*1926) Ladislav Krečmer

(*1921) Věra Laňková

(*1940) Pavel Jiras

(*1934) Marie Landová

(*1953) Michael Tarant

(*1923) Miloslav Novák

(*1929) Jaroslav Kučera (kameraman)

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1922) Ota Žebrák

(*1931) Jaroslav Wagner-Klenka

(*1930) Jiří Šašek

(*1943) Jarmila Orlová

(*1936) Karel Vítek st.

(*1941) Petr Jákl st.

(*1938) Jindřich Sejk

(*1922) Jiřina Zemanová

(*1937) Jana Prachařová

(*1942) Jana Sedlmajerová

(*1927) Jaroslav Toms

(*1938) Elena Lindauerová

(*1897) Vilém Lipský

(*1913) Josef Braun

(*1931) Gaston Šubert

(*1967) Pavel Stránský

(*1926) Ota Robek

(*1935) Jaroslav Vidlář

(*1917) Jan Prokeš

(*1935) Luboš Fišer (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
26°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
28°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
8°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
27°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
4°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
2°57’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Vodnář
4°51’
Lev
15°48’
UranUran:
Panna
4°06’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Štír
12°36’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Panna
11°23’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°31’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Váhy
9°37’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Ryby
6°30’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »