Karel Engel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Engel

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec

Karel Engel - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.5.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Engel 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Karel Engel
datum narození 28.5.1940
(herec, instagram)

Karel Engel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Chlípník
(2000) - Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
(1995) - Cesta peklem
(1993) - Záhada hlavolamu
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - Zlatá ulička
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1987) - O zatoulané princezně
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Fešák Hubert
(1983) - Slunce, seno, jahody
(1983) - Sestřičky
(1982) - Sny o Zambezi
(1981) - Pozor, vizita!
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - Temné slunce
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Julek
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Božská Ema
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Radost až do rána
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Panna a netvor
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Kulový blesk
(1978) - Hrozba
(1978) - Čistá řeka
(1978) - Balada pro banditu
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Parta hic
(1976) - Malá mořská víla
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Cirkus v cirkuse
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Sokolovo
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Dvacátý devátý
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Pan Tau v cirkusu
(1972) - Cesty mužů
(1972) - Bitva o Hedviku
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1971) - Princ Bajaja
(1970) - Valerie a týden divů
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Na kometě
(1970) - Lucie a zázraky
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
(1969) - Záhada hlavolamu (TV seriál)
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Případ pro začínajícího kata
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - Objížďka
(1968) - Maratón
(1968) - Čest a sláva
(1967) - Rozmarné léto
(1967) - Já, spravedlnost
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Finský nůž
(1964) - Limonádový Joe aneb Koňská opera
(1964) - Každý den odvahu
(1964) - Bláznova kronika

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.5.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Engel 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Engel - herec

se narodil 28.5.1940
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Engel

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Karel Engel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
6°59’
 
LunaLuna:
Ryby
1°10’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
15°03’
 
VenušeVenuše:
Rak
12°08’
 
MarsMars:
Rak
7°01’
 
JupiterJupiter:
Býk
2°43’
 
SaturnSaturn:
Býk
8°34’
 
UranUran:
Býk
22°53’
 
NeptunNeptun:
Panna
22°44’
R
PlutoPluto:
Lev
1°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
17°41’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
28°30’
 
CheirónCheirón:
Rak
17°34’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »