ryby

Jan Cimický
(2015): Stopy života - Svatba

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, scénárista
Jan Cimický - Film: Stopy života - Svatba
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Cimický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Stopy života - Svatba":
(*1952) Oldřich Navrátil

(*1965) Michal Suchánek

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1949) Dagmar Bláhová

(*1968) Kateřina Brožová

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1944) Jana Synková

(*1933) Valentina Thielová

(*1968) Tereza Brodská

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1941) Ladislav Frej st.

(*1960) Marek Vašut

(*1935) Ivanka Devátá

(*1963) Aleš Procházka

(*1956) Vladislav Beneš

(*1966) Igor Bareš

(*1956) Chantal Poullain-Polívková

(*1949) Pavel Rímský

(*1960) Tomáš Juřička

(*1952) Miroslav Šnajdr

(*1977) Aleš Cibulka

(*1984) Tomáš Magnusek (scénárista)



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
16°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°40’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
13°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
25°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°01’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Lev
18°05’
Střelec
0°54’
UranUran:
Blíženci
22°07’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Váhy
12°34’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Lev
13°18’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°59’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°20’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Štír
24°34’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »