panna

Jan Masaryk
(1968): Mnichov 1938

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
Povolání:
diplomat, politik, syn T. G. Masaryka
Jan Masaryk - Film: Mnichov 1938
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1968, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1968 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Masaryk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mnichov 1938":
(*1889) Adolf Hitler

(*1869) Neville Chamberlain

(*1883) Benito Mussolini

(*1884) Edvard Beneš

(*1850) Tomáš Garrigue Masaryk

(*1926) Vladimír Holomek (kameraman)



Tranzitní horoskop (1968)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
21°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
3°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
9°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
1°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
15°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
10°55’
Panna
5°40’
SaturnSaturn:
Rak
20°17’
Beran
6°07’
UranUran:
Váhy
7°03’
Panna
29°12’
NeptunNeptun:
Býk
27°47’
Štír
25°39’
PlutoPluto:
Blíženci
4°02’
Panna
22°51’
S.UzelS.Uzel:
Panna
6°19’
Beran
23°58’
Černá LunaLilith:
Ryby
3°21’
Býk
11°12’
CheirónCheirón:
Blíženci
23°43’
Ryby
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »