ryby

Jan Šikl
(2003): Když musíš, tak musíš?

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1957 (?)
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
scénárista, režisér
Jan Šikl - Film: Když musíš, tak musíš?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Šikl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Šikl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Když musíš, tak musíš?":
(*1949) Helena Třeštíková (režisérka)

(*1949) Helena Třeštíková (scénáristka)

(*1973) Martin Štoll (režisér)

(*1973) Robert Sedláček (režisér)

(*1943) Tomáš Škrdlant (režisér)

(*1952) Martin Slunečko (režisér)

(*1977) Kateřina Bradáčová



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
14°59’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
14°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
20°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
15°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
29°42’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Střelec
13°35’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Lev
3°46’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Štír
2°29’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Lev
29°06’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°56’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Vodnář
19°32’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Vodnář
13°35’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »