strelec

Jane Birkin
(1995): Les Cent et une nuits de Simon Cinéma

Pohlaví:
Žena
Narození:
14.12. 1946 - 15:00h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka
Jane Birkin - Film: Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jane Birkin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Zamini
(2013) - Haewon, dcera nikoho
(2012) - Serge Gainsbourg - Přišel jsem vám říct
(2012) - Příběh mého syna
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2011) - Jestli umřeš, zabiju tě
(2011) - Červená zima
(2010) - Thelma, Louise et Chantal
(2009) - C à vous
(2009) - Láska v Paříži
(2009) - 36 pohledů z vrcholu Saint-Loup
(2008) - Annie Girardot, ainsi va la vie
(2007) - Maminčina hlava
(2007) - Boxes
(2005) - Pierre Richard
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - Sex 'n' Pop (TV seriál)
(2003) - Les grands du rire
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2003) - Mariées mais pas trop
(2002) - Romy Schneider, étrange étrangère
(2002) - Merci Docteur Rey
(2002) - Jane Birkin: Arabesque
(2001) - Y a un début à tout
(2001) - Reines d'un jour
(2001) - Ceci est mon corps
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - Cinderella
(1999) - Poslední září
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Vojákova dcera nepláče
(1998) - Union libre (TV seriál)
(1998) - Fête de la liberté: Du côté de chez Bedos
(1997) - Le Zénith des enfoirés
(1997) - Stará známá písnička
(1997) - Quand le chat sourit
(1996) - Thé ou café
(1995) - Noir comme le souvenir
(1995) - Mezi dvěma ohni
(1995) - Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
(1994) - Enfoirés au Grand Rex, Les (koncert)
(1994) - De Serge Gainsbourg à Gainsbarre de 1958 - 1991
(1994) - Les enfants de la télé (TV seriál)
(1992) - Krásná hašteřilka - Divertimento
(1991) - Krásná hašteřilka
(1991) - Červená liška
(1991) - Contre l'oubli
(1990) - L'Ex-femme de ma vie
(1990) - Čas nostalgie
(1988) - P.O.V. (TV seriál)
(1988) - Lékaři lidí (TV seriál)
(1988) - L'Altro enigma
(1987) - Jane Birkinová očima Agnes Vardové
(1987) - Pěstuj si pravačku
(1987) - Mistr kung-fu
(1987) - Comédie!
(1986) - Žena mého života
(1986) - Dlouhé odloučení
(1985) - Le Neveu de Beethoven
(1985) - La Fausse suivante
(1985) - Dust
(1984) - Cinema 3
(1984) - Vysoká pojistka
(1984) - La pirate
(1984) - L´Amour par terre
(1983) - Circulez y a rien à voir!
(1983) - L'Ami de Vincent
(1982) - Portrait de Jean-Louis Trintignant
(1982) - The Making of Agatha Christie's 'Evil Under the Sun'
(1982) - Zlo pod sluncem
(1982) - Scarface
(1982) - Nestor Burma, détective de choc
(1981) - Rends-moi la clé!
(1981) - La Fille prodigue
(1981) - Egon Schiele - Exzesse
(1979) - Morte no Tejo
(1979) - La Miel
(1979) - Melancholická
(1979) - Au bout du bout du banc
(1978) - Death on the Nile: Making of Featurette
(1978) - Smrt na Nilu
(1977) - Zvíře
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Je t'aime moi non plus
(1976) - Esta noche... fiesta (TV seriál)
(1976) - Le Diable au coeur
(1976) - Bruciati da cocente passione
(1975) - Sérieux comme le plaisir
(1975) - Sept morts sur ordonnance
(1975) - Náhradník
(1975) - Katrin a spol.
(1974) - Vrtohlavá ovce
(1974) - Jak získat úspěch, když je člověk hloupej...a ufňukanej
(1974) - Hořčice mi stoupá do nosu
(1974) - Bons baisers de Tarzan
(1973) - Projection privée
(1973) - Les diablesses
(1973) - Don Juan ou Si Don Juan était une femme...
(1973) - Dark Places
(1972) - Trop jolies pour ętre honnętes
(1971) - Zloděj koní
(1971) - Pohoří smrti
(1971) - Melody
(1970) - Trop petit mon ami
(1970) - Sex-Power
(1970) - Cannabis
(1970) - Alba pagana
(1969) - Serge Gainsbourg: La Javanaise - Fontana (hudební videoklip)
(1969) - Je t’aime… Moi non plus (hudební videoklip)
(1969) - Slogan
(1969) - Les Chemins de Katmandou
(1969) - Bazén
(1968) - Wonderwall
(1966) - Zvětšenina
(1966) - Kaleidoscope
(1965) - Fortel, a jak ho získat

Jane Birkin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Les Cent et une nuits de Simon Cinéma":
(*1942) Harrison Ford

(*1943) Robert De Niro

(*1973) Stephen Dorff

(*1926) Harry Dean Stanton

(*1960) Daryl Hannah

(*1948) Gérard Depardieu

(*1940) Martin Sheen

(*1943) Catherine Deneuve

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1924) Marcello Mastroianni

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1933) Jean-Paul Belmondo

(*1935) Alain Delon

(*1927) Gina Lollobrigida

(*1943) Hanna Schygulla

(*1933) Jean-Claude Brialy

(*1932) Anouk Aimée

(*1949) Sabine Azéma

(*1928) Agnès Varda (režisérka)

(*1928) Agnès Varda (scénáristka)

(*1931) Leslie Caron

(*1949) Fanny Ardant

(*1973) Romane Bohringer

(*1931) Françoise Arnoul

(*1928) Jeanne Moreau

(*1925) Michel Piccoli

(*1967) Sandrine Bonnaire

(*1944) Marie-France Pisier

(*1926) Francisco Rabal

(*1972) Chiara Mastroianni

(*1910) Paulette Dubost

(*1917) Mila Parély

(*1928) Henri Garcin

(*1972) Julie Gayet

(*1947) Andréa Ferréol

(*1957) Assumpta Serna

(*1953) Arielle Dombasle

(*1972) Mathieu Demy

(*1944) Jean-Pierre Léaud

(*1970) Emily Lloyd

(*1959) Patrick Bruel

(*1938) Jean-Pierre Kalfon

(*1964) Emmanuel Salinger



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
22°01’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
11°50’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
2°00’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
17°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
27°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
17°05’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Lev
8°21’
Ryby
8°01’
UranUran:
Blíženci
19°40’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Váhy
10°34’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Lev
13°10’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°03’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Střelec
24°45’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Štír
4°25’
Panna
26°21’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
9°30’
4. IC:
Lev
5°09’
7. DSC:
Střelec
9°30’
10. MC:
Vodnář
5°09’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »