Leslie Caron wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leslie Caron
(Leslie Claire Margaret Caron)

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.7. 1931 - 23:00h
Místo:
Boulogne-Billancourt
Země:
Věk:
89 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Leslie Caron - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.7.1931 - 23:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.7.1931 - 22:00  
FR, Boulogne-Billancourt:
48°50' s.š., 2°15' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leslie Caron 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Leslie Caron
datum narození 1.7.1931
(herečka, instagram)

Leslie Caron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Durrells (TV seriál)
(2015) - Warren Beatty, une obsession hollywoodienne
(2013) - René Clément, témoin et poète
(2013) - Zločiny nad Seinou (TV seriál)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1960
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1950
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1940
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1930
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2008) - Hollywood tančí a zpívá: 1920
(2008) - A Musical Treasure
(2008) - A Musical History
(2007) - Chris a Don, příběh lásky
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2003) - Rozvod po francouzsku
(2002) - Gene Kelly: Anatomy of a Dancer
(2001) - Murder on the Orient Express
(2000) - Čokoláda
(1999) - Renoir à Hollywood
(1999) - Jean-Pierre Aumont, charme et fou-rires
(1999) - From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Útes
(1996) - Musicals Great Musicals: The Arthur Freed Unit at MGM
(1996) - The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
(1996) - Prsten
(1995) - Smích ze záhrobí
(1995) - Kéž bych to byl já
(1995) - Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
(1994) - Normandy: The Great Crusade
(1993) - Jean Renoir: Part Two - Hollywood and Beyond
(1993) - The Genius
(1992) - Posedlost
(1990) - Vlak do Petrohradu
(1990) - Hora odvahy
(1989) - Guerriers et captives
(1988) - Cary Grant: A Celebration of a Leading Man
(1988) - The Man Who Lived at the Ritz (TV seriál)
(1985) - The American Film Institute Salute to Gene Kelly
(1985) - Reel Horror
(1985) - Le Génie du faux
(1984) - Nebezpečná partie
(1984) - Master of the Game (TV seriál)
(1982) - Die Unerreichbare
(1982) - Imperativ
(1981) - L'Oiseau bleu
(1981) - Mon meilleur Noël (TV seriál)
(1981) - Chanel Solitaire
(1980) - My budoucí hvězdy
(1980) - Kontrakt
(1979) - The Making of 'Golden Girl'
(1979) - Goldengirl
(1978) - Nicole
(1978) - Docteur Erika Werner (TV seriál)
(1977) - Valentino
(1977) - Muž, který měl rád ženy
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Sérail
(1975) - James Dean: The First American Teenager
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1974) - Fred Astaire Salutes the Fox Musicals
(1973) - Carola
(1972) - Purple Night
(1971) - Chandler
(1970) - Madron
(1967) - Il Padre di famiglia
(1966) - Hoří v Paříži?
(1965) - A Very Special Favor
(1965) - Promise Her Anything
(1964) - An Hour with Robert Goulet
(1964) - Father Goose
(1962) - Pokoj ve tvaru L
(1962) - Guns of Darkness
(1962) - Čtyři pravdy
(1961) - Fanny
(1960) - The Subterraneans
(1960) - Napoleon
(1959) - The Man Who Understood Women
(1959) - The Doctor's Dilemma
(1958) - Gigi
(1956) - Gaby
(1955) - The Glass Slipper
(1955) - Daddy Long Legs
(1953) - Příběh tří lásek
(1953) - Lili
(1952) - The Million Dollar Nickel
(1952) - Glory Alley
(1951) - The Man with a Cloak
(1951) - Američan v Paříži
Leslie Caron - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.7.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leslie Caron 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leslie Caron - herečka

se narodila 1.7.1931 ve městě Boulogne-Billancourt
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leslie Caron

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Leslie Caron
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
9°04’
5
 
LunaLuna:
Vodnář
1°37’
12
 
MerkurMerkur:
Rak
11°38’
5
 
VenušeVenuše:
Blíženci
20°34’
4
 
MarsMars:
Panna
11°45’
7
 
JupiterJupiter:
Rak
26°36’
6
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
20°47’
11
R
UranUran:
Beran
19°08’
2
 
NeptunNeptun:
Panna
3°35’
7
 
PlutoPluto:
Rak
20°06’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°58’
1
R
Černá LunaLilith:
Ryby
26°01’
1
 
CheirónCheirón:
Býk
22°00’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
29°35’
6
Domy:
Vodnář
22°07’
Lev
22°07’
2:
Beran
18°06’
8:
Váhy
18°06’
3:
Býk
20°56’
9:
Štír
20°56’
Blíženci
12°41’
Střelec
12°41’
5:
Rak
1°13’
Kozoroh
1°13’
6:
Rak
21°24’
Kozoroh
21°24’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
17°24’
11
Slun./Luna:
Beran
20°20’
2


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »