Patrick Bruel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Patrick Bruel
(Patrick Maurice Benguigui)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.5. 1959 - 08:48h
Místo:
Tlemcen
Země:
Věk:
61 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák

Patrick Bruel - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Petitallot (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.5.1959 - 08:48  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.5.1959 - 07:48  
DZ, Tlemcen:
34°52' s.š., 1°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Patrick Bruel 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Patrick Bruel
datum narození 14.5.1959
(herec, zpěvák, instagram)

Patrick Bruel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Un sac de billes
(2015) - Ange et Gabrielle
(2014) - Tu veux ou tu veux pas?
(2014) - Les Yeux jaunes des crocodiles
(2013) - The Writer
(2013) - Jako malí kluci
(2012) - Hier encore
(2012) - Au coeur du combat
(2012) - Paříž-Manhattan
(2012) - Jméno
(2011) - Et maintenant ... Gilbert Bécaud
(2010) - Comme les 5 doigts de la main
(2009) - Le Cinéma français est en voyage d'affaires
(2009) - Společenská pravidla
(2009) - Chabada (TV seriál)
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Tajemství
(2007) - Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
(2006) - J'Te L'dis Quand Même (hudební videoklip)
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - Le Village des enfoirés
(2006) - Opojení mocí
(2006) - Boj o Jeruzalém
(2005) - Le Train des enfoirés
(2005) - Premiers pas
(2004) - Les Enfoirés dans l'espace
(2004) - Tak dlouhé čekání
(2004) - Krycí jméno: Vlk
(2003) - Profession: acteur
(2003) - Symphonic Show (TV seriál)
(2003) - Sindibád: Legenda sedmi moří
(2003) - La Foire aux enfoirés
(2002) - Un jour dans la vie du cinéma français
(2002) - Les Enfoirés 2002: Tous dans le même bateau
(2001) - 2001 - l'odyssée des enfoirés
(2001) - Le Lait de la tendresse humaine
(2001) - Les Jolies choses
(2000) - Qui veut gagner des millions?
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - Enfoirés en 2000
(2000) - Le Marquis
(1999) - Les Enfoirés: dernière édition avant l'an 2000
(1999) - Ztracený a nalezený
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - Tapis rouge
(1998) - Enfoirés en coeur
(1998) - Union libre (TV seriál)
(1998) - Paparazzi
(1998) - Maléry paní Margaret
(1998) - Hors jeu
(1997) - Le Zénith des enfoirés
(1997) - K
(1996) - Thé ou café
(1996) - Jaguár
(1996) - Hommes, femmes, mode d'emploi
(1995) - Les Enfoirés à l'Opéra Comique
(1995) - Sabrina
(1995) - Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
(1994) - Enfoirés au Grand Rex, Les (koncert)
(1994) - Les enfants de la télé (TV seriál)
(1993) - Les Enfoirés chantent Starmania
(1993) - Enfoirés chantent Starmania, Les (koncert)
(1993) - Nespolehlivý
(1992) - La Soirée des Enfoirés à l'Opéra
(1992) - Toutes peines confondues
(1990) - Jsou dny... a úplňky
(1989) - L'Union sacrée
(1989) - Force majeure
(1988) - La Maison assassinée
(1987) - Téléthon (TV seriál)
(1986) - Les Enfoirés
(1986) - Suivez mon regard
(1986) - Pozor, bandité!
(1986) - Champagne amer
(1985) - P.R.O.F.S.
(1985) - Le Mariage blues
(1984) - La Tęte dans le sac
(1984) - Pochod ve stínu
(1984) - Les Malheurs de Malou
(1983) - Le Grand carnaval
(1983) - Le Bâtard
(1982) - Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
(1982) - Ma femme s'appelle reviens
(1982) - Les Diplômés du dernier rang
(1981) - Le Rembrandt de Verrières
(1980) - Dáma v nesnázích
(1979) - Le Coup de sirocco
(1976) - La nuit des Césars

Patrick Bruel - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.5.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Patrick Bruel 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Patrick Bruel - herec, zpěvák

se narodil 14.5.1959 ve městě Tlemcen
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Patrick Bruel

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Patrick Bruel
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
22°46’
11
 
LunaLuna:
Lev
4°46’
2
 
MerkurMerkur:
Býk
2°27’
11
 
VenušeVenuše:
Rak
4°09’
12
 
MarsMars:
Rak
19°29’
1
 
JupiterJupiter:
Štír
27°41’
5
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
6°27’
7
R
UranUran:
Lev
12°28’
2
 
NeptunNeptun:
Štír
5°07’
5
R
PlutoPluto:
Panna
1°40’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
10°59’
4
R
Černá LunaLilith:
Býk
19°46’
11
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°29’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
16°12’
4
Domy:
Rak
4°12’
Kozoroh
4°12’
2:
Rak
25°27’
8:
Kozoroh
25°27’
3:
Lev
18°17’
9:
Vodnář
18°17’
Panna
15°56’
Ryby
15°56’
5:
Váhy
20°30’
Beran
20°30’
6:
Štír
29°02’
Býk
29°02’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
10°04’
11
Slun./Luna:
Blíženci
28°46’
12


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »