blizenci

Jane Russell
(2001): Michael Jackson Live (koncert)

Pohlaví:
Žena
Narození:
21.6. 1921 - 06:15h
Místo:
Bemidji, Minnesota
Země:
Věk:
† 89 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
28.2.2011 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herečka
Jane Russell - Film: Michael Jackson Live (koncert)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jane Russell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Shooting the Hollywood Stars
(2010) - Marilyn Monroe - Ich möchte geliebt werden
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1950
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1940
(2009) - Hollywood on Fire
(2008) - A Musical Treasure
(2008) - A Musical History
(2007) - This Is David Gest (TV seriál)
(2006) - Jerry Lewis - König der Komödianten
(2006) - Jane Russell - Der Star aus dem Heu
(2004) - The Passions of Howard Hughes
(2004) - Marilyn's Man
(2004) - Männer im Trenchcoat, Frauen im Pelz
(2004) - Hollywoodské legendy
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - The 100 Greatest Sexy Moments
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2002) - Screen Tests of the Stars
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - The Game of Their Lives: Pro Football's Wonder Years
(2000) - Howard Hughes: His Women and His Movies
(2000) - Golden Saddles, Silver Spurs
(1999) - Loose Women
(1997) - A&E Biography: Vincent Price - The Versatile Villain
(1997) - A&E Biography: Jane Russell: Body and Soul
(1996) - Scene by Scene
(1995) - Inside the Dream Factory
(1995) - The Hollywood Fashion Machine
(1995) - American Cinema (TV seriál)
(1995) - America: A Call to Greatness
(1993) - Quelli che... il calcio
(1988) - This Morning
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1987) - Hollywood Uncensored
(1987) - Hollywood The Golden Years: The RKO Story (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - The Yellow Rose (TV seriál)
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Showbiz Goes to War
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Darker Than Amber
(1970) - Cauliflower Cupids
(1969) - Della
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - Rození smolaři
(1966) - Waco
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1966) - Johnny Reno
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - Fate Is the Hunter
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1960) - Here's Hollywood
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - Colgate Theatre (TV seriál)
(1957) - Screen Snapshots: WAIF International Ball
(1957) - The Fuzzy Pink Nightgown
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Nat King Cole Show
(1956) - Screen Snapshots: Playtime in Hollywood
(1956) - The Revolt Of Mamie Stover
(1956) - Hot Blood
(1955) - Underwater!
(1955) - Správní chlapi
(1955) - Pánové se žení s brunetkami
(1955) - Foxfire
(1954) - Shower of Stars
(1953) - Person to Person
(1953) - The French Line
(1953) - Páni mají radši blondýnky
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - The Las Vegas Story
(1952) - Son of Paleface
(1952) - Road to Bali
(1952) - Montana Belle
(1952) - Macao
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - His Kind of Woman
(1951) - Double Dynamite
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - Screen Snapshots: Hollywood Goes to Bat
(1949) - Screen Snapshots: Hollywood Rodeo
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Bledá tvář
(1947) - Pantomime Quiz
(1946) - Young Widow
(1943) - Psanec
(1941) - Meet the Stars #8: Stars Past and Present
Spoluherci ve filmu "Michael Jackson Live (koncert)":
(*1924) Marlon Brando

(*1980) Macaulay Culkin

(*1948) Samuel L. Jackson

(*1963) Whitney Houston

(*1946) Liza Minnelli

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1972) Chris Tucker

(*1981) Britney Spears

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1977) Joey Fatone

(*1979) Lance Bass

(*1979) Mýa

(*1978) Usher

(*1981) Kelly Rowland

(*1978) Nelly Furtado

(*1968) Marc Anthony

(*1981) Justin Timberlake

(*1958) Michael Jackson

(*1933) Yoko Ono

(*1923) Rhonda Fleming

(*1942) Muhammad Ali

(*1953) David Gest (scénárista)

(*1946) Tristan Rogers (scénárista)

(*1940) Dionne Warwick



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
11°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
14°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
1°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
11°58’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Panna
18°48’
Býk
24°34’
UranUran:
Ryby
9°37’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Lev
11°54’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Rak
8°11’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°55’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°01’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Beran
13°41’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
21°54’
4. IC:
Panna
27°50’
7. DSC:
Kozoroh
21°54’
10. MC:
Ryby
27°50’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »