ryby

Jean d'Yd
(1946): Martin Roumagnac

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jean d'Yd - Film: Martin Roumagnac
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1946, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1946 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean d'Yd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Martin Roumagnac":
(*1901) Marlene Dietrich

(*1904) Jean Gabin

(*1902) Georges Lacombe (režisér)

(*1921) Daniel Gélin

(*1885) Marcel André

(*1896) Marcelle Hainia

(*1901) Maurice Dorléac

(*1897) Marcel Herrand

(*1906) Giovanni Fusco (hudební skladatel)

(*1899) Margo Lion

(*1893) Colette Régis

(*1884) Georges Bever

(*1886) Paul Faivre

(*1920) Michel Ardan

(*1890) Paul Barge

(*1898) Marcel Pérès

(*1886) Paul Amiot

(*1888) Palmyre Levasseur

(*1893) Odette Barencey

(*1891) René Hell

(*1892) Rivers Cadet

(*1895) Lucien Nat

(*1910) Jean Darcante



Tranzitní horoskop (1946)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
27°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
10°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
13°28’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
16°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
26°03’
Váhy
24°52’
SaturnSaturn:
Beran
16°01’
Rak
22°18’
UranUran:
Panna
6°05’
Blíženci
14°25’
NeptunNeptun:
Býk
10°10’
Váhy
8°35’
PlutoPluto:
Býk
25°42’
Lev
11°17’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°56’
Blíženci
29°26’
Černá LunaLilith:
Blíženci
9°12’
Štír
16°14’
CheirónCheirón:
Býk
9°55’
Váhy
20°12’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »