ryby

Jean d'Yd
(1946): Martin Roumagnac

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jean d'Yd - Film: Martin Roumagnac
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1946, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1946 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean d'Yd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Martin Roumagnac":
(*1901) Marlene Dietrich

(*1904) Jean Gabin

(*1902) Georges Lacombe (režisér)

(*1921) Daniel Gélin

(*1885) Marcel André

(*1896) Marcelle Hainia

(*1901) Maurice Dorléac

(*1897) Marcel Herrand

(*1906) Giovanni Fusco (hudební skladatel)

(*1899) Margo Lion

(*1893) Colette Régis

(*1884) Georges Bever

(*1886) Paul Faivre

(*1920) Michel Ardan

(*1890) Paul Barge

(*1898) Marcel Pérès

(*1886) Paul Amiot

(*1888) Palmyre Levasseur

(*1893) Odette Barencey

(*1891) René Hell

(*1892) Rivers Cadet

(*1895) Lucien Nat

(*1910) Jean Darcante



Tranzitní horoskop (1946)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
27°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
10°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
13°28’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
16°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
26°03’
Váhy
24°52’
SaturnSaturn:
Beran
16°01’
Rak
22°18’
UranUran:
Panna
6°05’
Blíženci
14°25’
NeptunNeptun:
Býk
10°10’
Váhy
8°35’
PlutoPluto:
Býk
25°42’
Lev
11°17’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°56’
Blíženci
29°26’
Černá LunaLilith:
Blíženci
9°12’
Štír
16°14’
CheirónCheirón:
Býk
9°55’
Váhy
20°12’

Dnes se narodili
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Zítra slaví narozeniny
Dominikánská republika Maria Montez
(*1920) herečka

Česká republika Táňa Fischerová
(*1947) herečka, spisovatelka, moderátorka, politička

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799) spisovatel

Švýcarsko Sigfried Wagner
(*1869) hudební skladatel, dirigent, syn Richarda Wagnera a vnuk Ference Liszta

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ronald Reagan
(*1911 - 2004) 40 prezident USA, 33 guvernér Kalifornie

Německo Carl Maria von Weber
(*1786 - 1826) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent

Kanada Lois M. Rodden
(*1928 - 2003) astroložka

Slovensko Ivan Krajíček
(*1940 - 1997) herec, režisér, zpěvák, moderátor, lid. bavič

Spojené státy O'Henry
(*1862 - 1910) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »