blizenci

Jean Daurand
(1952): Všichni jsme vrahové

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jean Daurand - Film: Všichni jsme vrahové
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Daurand - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1979) - La Vie séparée
(1977) - Brigade des mineurs (TV seriál)
(1967) - La Malédiction de Belphégor
(1966) - Polizeifunk ruft (TV seriál)
(1966) - Compagnons de Jehu, Les (TV seriál)
(1965) - Bonheur conjugal, Le (TV seriál)
(1964) - L'Assassin viendra ce soir
(1962) - Nemluvte mi o lásce
(1961) - Le Sahara brûle
(1961) - Les Livreurs
(1960) - Nábřeží úsvitu
(1959) - Le Vent se lève
(1959) - Un témoin dans la ville
(1958) - V případě neštěstí
(1958) - Un certain Monsieur Jo
(1958) - Prisons de femmes
(1958) - Posledních pět minut (TV seriál)
(1958) - Pařížské prázdniny
(1957) - L'Inspecteur aime la bagarre
(1957) - Escapade
(1956) - Gervaisa
(1956) - Des gens sans importance
(1955) - Kdyby všichni chlapi světa ...
(1955) - Le Dossier noir
(1954) - Nesahejte na prachy
(1954) - Huis clos
(1954) - Crime au concert Mayol
(1953) - La Tournée des Grands Ducs
(1952) - Všichni jsme vrahové
(1952) - Krásky noci
(1952) - Ils sont dans les vignes
(1952) - La Fugue de Monsieur Perle
(1952) - Allô... je t'aime
(1951) - La Peau d'un homme
(1947) - Le Silence est d'or
(1946) - Les Malheurs de Sophie
(1946) - Fils de France
(1946) - Bitva o koleje
(1946) - Les Amours de Blanche Neige
(1944) - Service de nuit
(1944) - L'Enfant de l'amour
(1943) - Le Voyageur de la Toussaint
(1943) - Port d'attache
(1943) - Picpus
(1943) - La Cavalcade des heures
(1943) - Après l'orage
(1942) - Les Petits riens
(1942) - Chambre 13
(1942) - Huit hommes dans un château
(1942) - Les Hommes sans peur
(1941) - Départ à zéro
(1940) - Sixième étage
(1940) - La Nuit merveilleuse
(1940) - Brazza ou l'épopée du Congo
(1939) - Quartier latin
(1939) - Nord-Atlantique
(1939) - Derrière la façade
(1938) - La Vie est magnifique
(1938) - Poplach ve Středomoří
(1938) - Hercule
(1938) - Éducation de prince
(1938) - Le Capitaine Benoît
(1937) - L'Homme du jour
(1937) - Double crime sur la ligne Maginot
(1936) - Zastavte palbu!
(1936) - Les Petites alliées
(1936) - Passé à vendre
(1936) - Les Grands
(1935) - Pension Mimosas
(1934) - Le Secret d'une nuit
(1933) - Rothchild
Spoluherci ve filmu "Všichni jsme vrahové":
(*1940) Georges Poujouly

(*1909) André Cayatte (scénárista)

(*1909) André Cayatte (režisér)

(*1907) Amedeo Nazzari

(*1910) Guy Decomble

(*1905) Paul Frankeur

(*1917) Elisabeth Hardy

(*1881) Fernand René

(*1919) Jacques Marin

(*1903) Charles Spaak (scénárista)

(*1925) Raymond Pellegrin

(*1903) Louis Seigner

(*1900) Line Noro

(*1901) Maurice Dorléac

(*1927) Claude Laydu

(*1927) Roland Lesaffre

(*1919) Juliette Faber

(*1883) Sylvie

(*1904) Henri Vilbert

(*1905) Georges Tabet

(*1901) Alexandre Rignault

(*1913) Jean Bourgoin (kameraman)

(*1922) Marcel Mouloudji

(*1925) Bernard Musson

(*1922) Yvette Etiévant

(*1886) Paul Faivre

(*1911) Jean Clarieux

(*1906) Monette Dinay

(*1890) Paul Barge

(*1896) Henri Crémieux

(*1924) Jean-Marc Tennberg

(*1920) Jean-Jacques Steen

(*1903) Gabriel Gobin

(*1898) Antoine Balpêtré

(*1903) Lucien Raimbourg

(*1920) Denise Péronne

(*1898) Marcel Pérès

(*1887) Renée Gardès

(*1887) Yvonne de Bray

(*1902) Solange Sicard

(*1928) Liliane Maigné

(*1932) Anouk Ferjac

(*1899) Marcelle Rexiane

(*1919) André Valmy

(*1912) François Joux

(*1904) Charles Bouillaud

(*1910) Pierre Duncan

(*1893) Édouard Francomme

(*1907) Louis Arbessier

(*1922) André Reybaz

(*1894) Léonce Corne

(*1909) Henri Coutet

(*1895) Lucien Nat

(*1897) René Blancard

(*1901) Jerôme Goulven

(*1922) Jacques Morel

(*1924) Guy Mairesse



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
1°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
19°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
14°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
3°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
14°42’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Blíženci
10°28’
Váhy
14°29’
UranUran:
Vodnář
6°56’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Rak
24°44’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Blíženci
29°33’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
28°39’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Ryby
12°29’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Ryby
15°06’
Kozoroh
5°20’

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »