Jacques Marin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jacques Marin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jacques Marin - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.9.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jacques Marin 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jacques Marin
datum narození 9.9.1919
(herec, instagram)

Jacques Marin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1991) - A Star for Two
(1988) - Tel père, tel fils (TV seriál)
(1986) - Monte Carlo
(1986) - Lili, petit à petit (TV seriál)
(1986) - Espionne et tais-toi (TV seriál)
(1985) - Madame et ses flics (TV seriál)
(1985) - Klementýnka (TV seriál)
(1984) - Pomněnková Marie (TV seriál)
(1983) - Tajemství Selenitů
(1983) - On ne le dira pas aux enfants
(1983) - Miláček
(1982) - Te marre pas... c'est pour rire!
(1982) - L'académie des 9 (TV seriál)
(1981) - Willy Fog na cestě kolem světa (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Chambre 17
(1981) - Ach, milý Harry !
(1980) - La Plume
(1980) - Amours des années folles, Les (TV seriál)
(1979) - Podivuhodná dobrodružství barona Prášila
(1979) - Grandison
(1978) - Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
(1978) - L'Horoscope
(1978) - Général... nous voilà!
(1978) - Au théâtre ce soir: Volpone
(1977) - Stepující stonožka
(1977) - Herbie jede rallye
(1976) - Šmoulové a kouzelná flétna
(1976) - Svatý rok
(1976) - Slavný den
(1976) - Maratónec
(1975) - Povídka o policajtovi
(1975) - Polibky z Hongkongu
(1975) - Opération Lady Marlène
(1975) - Katrin a spol.
(1974) - Vos gueules les mouettes!
(1974) - S*P*Y*S
(1974) - Le Père Noël est en prison
(1974) - Les Murs ont des oreilles
(1974) - Malaventure (TV seriál)
(1974) - The Island at the Top of the World
(1974) - Impossible... pas français
(1973) - Shaft v Africe
(1973) - Porteuse de pain, La (TV seriál)
(1973) - Kam se poděla sedmá rota?
(1973) - Le Double assassinat de la rue Morgue
(1972) - Pont dormant (TV seriál)
(1972) - Les Chemins de fer
(1971) - A Time for Loving
(1971) - Le Petit matin
(1971) - Jo
(1971) - Černý prapor vlaje nad pekáčem
(1971) - Au théâtre ce soir: Cash-Cash
(1970) - Umřít na lásku
(1970) - Darling Lili
(1970) - Le Cinéma de papa
(1969) - Trois hommes sur un cheval
(1969) - Tintin a chrám Boha slunce
(1969) - La Fiancée du pirate
(1968) - Noc následujícího dne
(1968) - Muž v buicku
(1968) - Dívka na motocyklu
(1967) - 25. hodina
(1967) - L'Amour à travers les âges
(1966) - Ztracená jednotka
(1966) - Rouletabille (TV seriál)
(1966) - Polizeifunk ruft (TV seriál)
(1966) - Paris au mois d'août
(1966) - Jak ukrást Venuši
(1966) - Allô Police (TV seriál)
(1965) - Umorismo in nero
(1965) - Fantomas se zlobí
(1965) - Les Bons vivants
(1964) - Vlak
(1964) - Prázdniny s Ivettou
(1964) - Le dernier jour
(1964) - Francoise aneb Život v manželství
(1963) - Un coup dans l'aile
(1963) - Le Théâtre de la jeunesse: La case de l'oncle Tom
(1963) - Šaráda
(1963) - Méfiez-vous, mesdames!
(1963) - Meč a váhy
(1963) - La Caméra explore le temps: La vérité sur l'affaire du courrier de Lyon
(1962) - Tiara Tahiti
(1962) - Le Poulet
(1962) - Portrait Robot
(1962) - Nůž v ráně
(1962) - Inspektor Leclerc (TV seriál)
(1962) - Gigot
(1962) - Gentleman z Epsomu
(1961) - Le Président
(1961) - Le Monocle noir
(1961) - Le Cave se rebiffe
(1961) - The Big Gamble
(1960) - The Enemy General
(1960) - Stará garda
(1960) - Pravda
(1960) - La Pendule à Salomon
(1960) - Pantalaskas
(1960) - Monsieur Suzuki
(1960) - Francouzka a láska
(1960) - Cyrano de Bergerac
(1960) - Crack in the Mirror
(1960) - Au coeur de la ville
(1960) - Arrętez les tambours
(1959) - Tulák Archimedes
(1959) - Případ komisaře Maigreta
(1959) - Match contre la mort
(1959) - Luční ulice
(1959) - Guinguette
(1959) - Drôles de phénomènes
(1959) - Croquemitoufle
(1959) - La Bête à l'affût
(1959) - Aventures d'Oscar, Les (TV seriál)
(1959) - Angélica... a... a
(1958) - V případě neštěstí
(1958) - Les Tricheurs
(1958) - The Roots of Heaven
(1958) - Le Temps des oeufs durs
(1958) - Posledních pět minut (TV seriál)
(1958) - Noc a zmatek
(1958) - Le Miroir à deux faces
(1958) - Milenci z Montparnassu
(1958) - Madame et son auto
(1958) - Hráč
(1958) - Bídníci
(1957) - The Vintage
(1957) - Trois jours à vivre
(1957) - Šeříková brána
(1957) - Reproduction interdite
(1957) - Pařížanka
(1957) - Le Rouge est mis
(1957) - Le Coin tranquille
(1956) - Zatracená holka
(1956) - Si Paris nous était conté
(1956) - Le Sang à la tête
(1956) - Paris, Palace Hôtel
(1956) - Otec, matka, moje žena a já
(1956) - Napříč Paříží
(1956) - Mon curé chez les pauvres
(1956) - Marie-Antoinette reine de France
(1956) - Des gens sans importance
(1956) - Ces sacrées vacances
(1955) - Uprchlíci
(1955) - La Rue des bouches peintes
(1955) - Les Hommes en blanc
(1955) - Le Dossier noir
(1955) - Ca va barder
(1955) - Benzin a olej
(1954) - Sur le banc
(1954) - Před potopou
(1954) - Otec, matka, služka a já
(1954) - J'y suis... j'y reste
(1954) - Francouzský kankán
(1954) - Faites-moi confiance
(1953) - Quitte ou double
(1953) - Make Room for Daddy (TV seriál)
(1952) - Zakázané hry
(1952) - Všichni jsme vrahové

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.9.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jacques Marin 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jacques Marin - herec

se narodil 9.9.1919 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jacques Marin

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Jacques Marin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
15°45’
 
LunaLuna:
Ryby
7°04’
 
MerkurMerkur:
Panna
0°34’
 
VenušeVenuše:
Panna
21°28’
R
MarsMars:
Lev
10°58’
 
JupiterJupiter:
Lev
8°04’
 
SaturnSaturn:
Panna
3°31’
 
UranUran:
Vodnář
29°04’
R
NeptunNeptun:
Lev
10°23’
 
PlutoPluto:
Rak
7°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
28°23’
R
Černá LunaLilith:
Štír
25°27’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°33’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »