vahy

Jean Davy
(1946): Mission spéciale

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.10. 1911 - 10:00h
Místo:
Puteaux
Země:
Věk:
† 89 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jean Davy - Film: Mission spéciale
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1946, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1946 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Davy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Éloge de l'amour
(2000) - Enfants du printemps, Les (TV seriál)
(1999) - Pas de scandale
(1999) - Balzac
(1997) - Le Dernier été
(1995) - Fiesta
(1991) - La Dernière saison
(1990) - Lacenaire
(1989) - Grande cabriole, La (TV seriál)
(1988) - La Queue de la comète
(1988) - Bernadette
(1986) - Detektiv Pepe Carvalho (TV seriál)
(1985) - Madame et ses flics (TV seriál)
(1985) - Châteauvallon (TV seriál)
(1985) - L'Herbe rouge
(1984) - Vládci světla
(1983) - Deux amies d'enfance (TV seriál)
(1981) - Dívka z Lotrinska
(1979) - Yeux bleus, Les (TV seriál)
(1979) - Othello
(1979) - Lumière des justes, La (TV seriál)
(1978) - Médecins de nuit (TV seriál)
(1978) - Il était un musicien (TV seriál)
(1977) - Le Diable dans la boîte
(1974) - Eugène Sue
(1971) - La Polonaise
(1970) - Noëlle aux quatre vents (TV seriál)
(1967) - Princesse du rail, La (TV seriál)
(1962) - Železná maska
(1959) - Drôles de phénomènes
(1958) - Kristýna
(1953) - Een gouden eeuw-de kunst der Vlaamse primitieven
(1950) - Ztracené vzpomínky
(1949) - On ne triche pas avec la vie
(1949) - La Louve
(1949) - La Femme nue
(1949) - Au royaume des cieux
(1948) - Cartouche roi de Paris
(1947) - Vertiges
(1947) - La Grande Maguet
(1947) - Le Destin exécrable de Guillemette Babin
(1947) - Brigade criminelle
(1946) - Mission spéciale
(1945) - Sám v noci
(1945) - Le Mystère Saint-Val
(1945) - Le Jugement dernier
(1945) - Farandole
(1944) - Premier de cordée
(1943) - Une étoile au soleil
(1943) - Mon amour est près de toi
(1943) - Ďáblova ruka
(1942) - L'Homme qui joue avec le feu
(1942) - Le Destin fabuleux de Désirée Clary
(1938) - La Maison du Maltais
(1938) - Historky Elysejských polí
(1936) - Mayerling
(1935) - L'équipage
Spoluherci ve filmu "Mission spéciale":
(*1882) Roger Karl

(*1909) Jany Holt

(*1894) Maurice de Canonge (režisér)

(*1910) Ky Duyen

(*1885) Pierre Renoir

(*1924) Nathalie Nattier

(*1898) Raymond Cordy

(*1913) Rudy Lenoir

(*1891) Jean Yonnel

(*1899) Fernand Fabre

(*1891) René Hell

(*1901) Jerôme Goulven



Tranzitní horoskop (1946)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°55’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
26°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
14°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
14°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
10°53’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
17°44’
Váhy
24°52’
SaturnSaturn:
Býk
18°42’
Rak
22°18’
UranUran:
Kozoroh
25°26’
Blíženci
14°25’
NeptunNeptun:
Rak
23°45’
Váhy
8°35’
PlutoPluto:
Blíženci
28°57’
Lev
11°17’
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°13’
Blíženci
29°26’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°49’
Štír
16°14’
CheirónCheirón:
Ryby
2°39’
Váhy
20°12’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
1°45’
4. IC:
Ryby
24°36’
7. DSC:
Blíženci
1°45’
10. MC:
Panna
24°36’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »