ryby

Jean Todt
(1990): Ruutulippu

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.2. 1946 - 15:00h
Místo:
Saint-Flour
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari
Jean Todt - Film: Ruutulippu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Todt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ruutulippu":
(*1959) Renny Harlin

(*1969) Michael Schumacher

(*1979) Kimi Räikkönen

(*1968) Mika Häkkinen

(*1971) Jacques Villeneuve

(*1949) Matti Kyllönen

(*1949) Matti Kyllönen (producent)

(*1972) Marko Terva-aho



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
6°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°26’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
18°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°11’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
14°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
27°02’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Rak
18°25’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Blíženci
13°25’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Váhy
8°03’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Lev
10°03’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
26°31’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Štír
22°22’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Váhy
20°53’
Rak
13°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
27°55’
4. IC:
Váhy
8°38’
7. DSC:
Kozoroh
27°55’
10. MC:
Beran
8°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »