ryby

Jean Todt
(1990): Ruutulippu

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.2. 1946 - 15:00h
Místo:
Saint-Flour
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari
Jean Todt - Film: Ruutulippu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Todt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ruutulippu":
(*1959) Renny Harlin

(*1969) Michael Schumacher

(*1979) Kimi Räikkönen

(*1968) Mika Häkkinen

(*1971) Jacques Villeneuve

(*1949) Matti Kyllönen

(*1949) Matti Kyllönen (producent)

(*1972) Marko Terva-aho



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
6°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°26’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
18°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°11’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
14°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
27°02’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Rak
18°25’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Blíženci
13°25’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Váhy
8°03’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Lev
10°03’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
26°31’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Štír
22°22’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Váhy
20°53’
Rak
13°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
27°55’
4. IC:
Váhy
8°38’
7. DSC:
Kozoroh
27°55’
10. MC:
Beran
8°38’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »