panna

Jenny Gago
(1983): Pod palbou

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Peru
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herečka
Jenny Gago - Film: Pod palbou
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jenny Gago - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pod palbou":
(*1950) Ed Harris

(*1941) Nick Nolte

(*1930) Gene Hackman

(*1930) Jean-Louis Trintignant

(*1945) Ron Shelton (scénárista)

(*1945) Roger Spottiswoode (režisér)

(*1948) Richard Masur

(*1945) Joanna Cassidy

(*1961) Elpidia Carrillo

(*1967) Bruno Bichir

(*1929) Jerry Goldsmith (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
18°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
23°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
22°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
14°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
27°56’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
24°40’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Váhy
25°14’
Štír
2°56’
UranUran:
Rak
22°06’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Váhy
22°21’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Lev
23°44’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
0°39’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Panna
29°05’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°23’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »