Bruno Bichir wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bruno Bichir
(Bruno Bichir Nájera)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Mexiko
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec, režisér

Bruno Bichir - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.10.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bruno Bichir 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bruno Bichir
datum narození 6.10.1967
(herec, režisér, instagram)

Bruno Bichir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Narcos (TV seriál)
(2015) - Kyky Ryky a pár vajec
(2013) - Kazové hračky
(2013) - Ciudadano Buelna
(2010) - Soy tu fan (TV seriál)
(2010) - Ranvej
(2010) - El Mural
(2010) - Chicogrande
(2009) - Otra película de huevos y un pollo
(2009) - Amar
(2008) - Julie
(2008) - Che Guevara
(2007) - Mosquita muerta
(2006) - Vejce Toto na útěku
(2005) - La Mujer de mi hermano
(2005) - El Día menos pensado
(2004) - Únos
(2004) - Heredera, La (TV seriál)
(2003) - Beyond Borders: John Sayles in Mexico
(2003) - Si un instante
(2003) - Čekání na štěstí
(2002) - Ciudades oscuras
(2001) - Žádné boží zprávy
(2001) - Hasta los huesos
(2000) - La Toma de la embajada
(2000) - La Máscara de Zorro
(2000) - Crónica de un desayuno
(2000) - La Cosa que no podría morir
(2000) - Calle de las novias, La (TV seriál)
(1999) - Háblame de amor (TV seriál)
(1999) - Extraños
(1998) - Evangelium zázraků aneb nový Jeruzalém
(1998) - Cruz
(1998) - Ciudad que se escapa
(1996) - Pez muerto no nada
(1996) - Katuwira, donde nacen y mueren los sueños
(1996) - Culpa, La (TV seriál)
(1996) - El Anzuelo
(1995) - Ulička zázraků
(1995) - Smrtící informace
(1995) - Santo Enredo
(1995) - El Plato fuerte
(1995) - Espiritus
(1995) - Algunas nubes
(1994) - Tu vida y mi vida
(1994) - El Jardín del Edén
(1994) - Días de combate
(1994) - Amorosos fantasmas
(1993) - Sueño de amor (TV seriál)
(1993) - Počátek a konec
(1993) - Dama de noche
(1993) - ¡Aquí espaantan!
(1993) - Año perdido, Un
(1992) - Smrt a kompas
(1992) - Serpientes y escaleras
(1992) - Lucky Break
(1992) - Golpe de suerte
(1992) - Cazador de cabezas
(1992) - Anatomia de una violación
(1991) - El Patrullero
(1990) - Rojo amanecer
(1990) - Luna de miel al cuarto menguante
(1989) - Llueve otra vez
(1983) - Pod palbou
(1983) - Frida, naturaleza viva
(1977) - Fantoche

Bruno Bichir - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.10.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bruno Bichir 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bruno Bichir - herec, režisér

se narodil 6.10.1967 ve městě Mexiko
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bruno Bichir

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Bruno Bichir
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
12°32’
 
LunaLuna:
Štír
19°50’
 
MerkurMerkur:
Štír
7°37’
 
VenušeVenuše:
Panna
2°11’
 
MarsMars:
Střelec
18°02’
 
JupiterJupiter:
Lev
27°44’
 
SaturnSaturn:
Beran
8°44’
R
UranUran:
Panna
25°56’
 
NeptunNeptun:
Štír
22°37’
 
PlutoPluto:
Panna
21°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°34’
R
Černá LunaLilith:
Býk
1°33’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°50’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Hugo Haas
(*1901 - 1968) herec, režisér

Česká republika Jiří Pleskot
(*1922 - 1997) herec

Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) okultista, spisovatel, špion, šachista, astrolog

Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrolog

Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) genetik, evoluční biolog, zakladatel populační genetiky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »