panna

Jenny Gago
(1983): Pod palbou

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Peru
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herečka
Jenny Gago - Film: Pod palbou
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jenny Gago - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pod palbou":
(*1950) Ed Harris

(*1941) Nick Nolte

(*1930) Gene Hackman

(*1930) Jean-Louis Trintignant

(*1945) Ron Shelton (scénárista)

(*1945) Roger Spottiswoode (režisér)

(*1948) Richard Masur

(*1945) Joanna Cassidy

(*1961) Elpidia Carrillo

(*1967) Bruno Bichir

(*1929) Jerry Goldsmith (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
18°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
23°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
22°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
14°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
27°56’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
24°40’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Váhy
25°14’
Štír
2°56’
UranUran:
Rak
22°06’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Váhy
22°21’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Lev
23°44’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
0°39’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Panna
29°05’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°23’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »