panna

Jerry Zaks
(1980): Attica, stát New York

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stuttgart
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
režisér, herec
Jerry Zaks - Film: Attica, stát New York
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1980, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1980 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jerry Zaks - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Attica, stát New York":
(*1937) Morgan Freeman

(*1925) Walker Edmiston

(*1923) Charles Durning

(*1923) Andrew Duggan

(*1929) Marvin J. Chomsky (režisér)

(*1944) Lou Ferguson

(*1938) Roger E. Mosley

(*1947) Glynn Turman

(*1944) Richard Gant

(*1928) George Grizzard



Tranzitní horoskop (1980)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
14°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
27°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
7°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
0°28’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
26°29’
Panna
10°11’
SaturnSaturn:
Lev
4°19’
Panna
26°59’
UranUran:
Blíženci
21°37’
Štír
24°04’
NeptunNeptun:
Váhy
7°27’
Střelec
20°56’
PlutoPluto:
Lev
12°22’
Váhy
21°36’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°15’
Panna
1°52’
Černá LunaLilith:
Střelec
13°53’
Panna
19°28’
CheirónCheirón:
Váhy
21°06’
Býk
9°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »