panna

Jerry Zaks
(2003): Married to the Kellys (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stuttgart
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
režisér, herec
Jerry Zaks - Film: Married to the Kellys (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jerry Zaks - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Married to the Kellys (TV seriál)":
(*1974) Breckin Meyer

(*1952) Ted Wass (režisér)

(*1983) Ashley Johnson

(*1984) Marshall Allman

(*1948) Richard Riehle

(*1977) Kiele Sanchez

(*1953) Wil Shriner (režisér)

(*1976) Lauren Stamile

(*1980) Monique Coleman

(*1953) Nancy Lenehan

(*1945) Sam Anderson

(*1949) Joe Regalbuto (režisér)

(*1974) Emily Rutherfurd

(*1979) Derek Waters



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
14°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
27°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
7°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
0°28’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
26°29’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Lev
4°19’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Blíženci
21°37’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Váhy
7°27’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Lev
12°22’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°15’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Střelec
13°53’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Váhy
21°06’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »