vahy

Jimmy Carter
(2004): Odtajněno (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.10. 1924 - 07:00h
Místo:
Plains
Země:
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
39. prezident usa
Jimmy Carter - Film: Odtajněno (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jimmy Carter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hovory o hvězdách
(2015) - Xuan feng jiu ri
(2015) - Duty of the Hour
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Science Fiction Land
(2014) - I Am You
(2014) - Kill the Messenger
(2013) - Breaking the Set
(2013) - Prezidentova pravá ruka
(2013) - Komorník
(2012) - Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
(2012) - Argo
(2011) - Piers Morgan Tonight
(2011) - Reagan
(2011) - Quebrando o Tabu
(2010) - Vlastní životopis Nicolae Ceauşesca
(2010) - A Road Not Taken
(2010) - Odpočítávání
(2010) - Marihuana: Fakta a mýty
(2010) - GasHole
(2010) - Fidel Castro: A Life of Revolution
(2010) - Zvláštní vztahy
(2009) - Zdvojení
(2009) - Waiting for Armageddon
(2009) - UFO: Vím co jsem viděl
(2009) - O kapitalismu s láskou
(2009) - Iran, une puissance dévoilée
(2009) - Iran and the West (TV seriál)
(2009) - 'Hick' Town
(2009) - Fall Of The Republic: The Presidency Of Barack H. Obama
(2009) - Back Door Channels: The Price of Peace
(2008) - Světová krize: Co nás čeká?
(2008) - Lenin kam nur bis Lüdenscheid - Meine kleine deutsche Revolution
(2008) - Joe Louis: America's Hero... Betrayed
(2008) - Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
(2008) - Fuel
(2008) - Děkuji, pane prezidente: Helen Thomasová v Bílém domě
(2008) - Blood and Oil
(2008) - American Future, The: A History (TV seriál)
(2008) - Milk
(2007) - Manufacturing Dissent
(2007) - Jimmy Carter Man from Plains
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Kdo zabil elektromobil?
(2006) - Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film
(2006) - American Hardcore
(2006) - Out of the Blue
(2005) - The Young Turks
(2005) - The Last Mogul
(2005) - ... A Father... A Son... Once Upon a Time in Hollywood
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - With God on Our Side: George W. Bush and the Rise of the Religious Right in America
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - Odtajněno (TV seriál)
(2004) - Inside the U.S. Secret Service
(2004) - Fahrenhype 9/11
(2004) - Diary of a Political Tourist
(2004) - Akta UFO (TV seriál)
(2004) - Tanner on Tanner (TV seriál)
(2004) - Hokejový zázrak
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Tajné války CIA (TV seriál)
(2003) - Imelda
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - A Decade Under the Influence
(2002) - Nobel Peace Prize Concert
(2002) - The West Wing Documentary Special
(2002) - Out of the Blue
(2001) - Democracy Now!
(2001) - The Journey
(2001) - Into the Shadows: The CIA in Hollywood
(2001) - History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
(2001) - Do You Believe in Miracles? The Story of the 1980 U.S. Hockey Team
(2001) - Air Force One
(2000) - The American President (TV seriál)
(2000) - Vyvolený
(2000) - Ukradni ten film
(1999) - Tráva - dějiny hulení
(1999) - The Century (TV seriál)
(1999) - Detroit Rock City
(1998) - Tajemství války (TV seriál)
(1998) - Studená válka (TV seriál)
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Klub 54
(1997) - The View
(1997) - Na pokraji: Den posledního soudu
(1996) - This Week
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Bob Hope: Laughing with the Presidents
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1996) - Assassinations That Changed the World (TV seriál)
(1995) - Inside the White House
(1995) - Perezovi
(1995) - Nixon
(1994) - Divy minulosti (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - The Panama Deception
(1992) - Soužení 99
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Beyond Hate
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - In Remembrance of Martin
(1986) - America Undercover (TV seriál)
(1986) - Salvador
(1985) - Larry King Live
(1985) - Southern Voices, American Dreams
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - The Times of Harvey Milk
(1983) - Frontline
(1983) - To Bear Witness
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1980) - Agee
(1980) - Ojetá auta
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1979) - UFO's Are Real
(1979) - The Late Great Planet Earth
(1979) - Baryshnikov at the White House
(1978) - Peanuts to the Presidency
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1968) - 60 Minutes
(1968) - What's My Line?
(1947) - Meet the Press
Spoluherci ve filmu "Odtajněno (TV seriál)":
(*1937) Saddám Husajn

(*1913) Richard Nixon

(*1878) Josif Vissarionovič Stalin

(*1893) Mao Ce-tung

(*1937) Madeleine Albright

(*1900) Ájatolláh Rúholláh Chomejní

(*1923) Henry Kissinger



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°01’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
13°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
21°07’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
23°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
25°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
14°25’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Štír
1°54’
Rak
9°42’
UranUran:
Ryby
18°47’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Lev
21°47’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Rak
13°31’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Lev
20°28’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Blíženci
21°31’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Beran
23°01’
Kozoroh
18°31’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
13°18’
4. IC:
Kozoroh
14°18’
7. DSC:
Beran
13°18’
10. MC:
Rak
14°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »