vodnar

Jiří Lábus
(2011): Tajemství staré bambitky

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1950 (?)
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec, dabér
Jiří Lábus - Film: Tajemství staré bambitky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Lábus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wedding Day
(2016) - Případ pro lyžaře
(2016) - Modré stíny (TV seriál)
(2016) - Kluci z hor
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2016) - Den štěstí
(2015) - Večerníček jak ho (ne)znáte
(2015) - Pomáhej s humorem – Konto Bariéry
(2015) - Černobílo
(2015) - Napišto!
(2015) - Bratři
(2014) - Český lev 2013
(2014) - Ceny české filmové kritiky 2013
(2014) - Slunce, seno, 30 LET !
(2014) - Plzeň sobě
(2014) - Kocour Mour poznává své příbuzné (TV seriál)
(2014) - Hrdina
(2014) - Zejtra napořád
(2014) - Tři bratři
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
(2014) - Odborný dohled nad východem Slunce
(2014) - Kdyby byly ryby
(2013) - 60 pečetí
(2013) - T-Mobile Fotbalista roku 2012
(2013) - Šance 2013
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Galashow 60
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Artefakta
(2013) - Co je tohle za KLAUNI
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Klauni
(2013) - Husiti
(2013) - Čtyřlístek ve službách krále
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Česká 30
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Pan Jezevec
(2012) - Kozí příběh se sýrem
(2012) - In vino veritas
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Nekonečný Silvestr
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Písně Kosmické
(2011) - Odcházení
(2010) - 45 let Ypsilonky
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kinorama
(2010) - Tajemství Jiřiny Švorcové
(2010) - Český mír
(2010) - U Tlučhořů (divadelní záznam)
(2010) - Škola princů
(2010) - Kuky se vrací
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2009) - Slavné parodie
(2009) - 13. komnata Jany Synkové
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Zasaženi bleskem
(2009) - Pro krásu perly
(2009) - Post Bellum
(2009) - O království z nudlí a štěstí bez konce
(2009) - Od Praotce k Unii
(2009) - Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
(2009) - Muži v říji
(2009) - Dilino a čert
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Možná přijde i... Kaiser a Lábus
(2008) - Magazín Jů a Hele
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - 13. komnata Martina Dejdara
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Film o filmu: Kozí příběh - pověsti staré Prahy
(2008) - Usnula jsem
(2008) - Ulice: Velká trojka
(2008) - Nebe a Vincek
(2008) - Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
(2008) - Chvíle pravdy (divadelní záznam)
(2008) - Dějiny udatného českého národa (TV seriál)
(2008) - Ctibor a pan Sadílek
(2008) - Bekyně mniška
(2007) - Václav
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Poslední plavky
(2007) - O rodičích a dětech
(2007) - Jedné noci v jednom městě
(2007) - Gynekologie 2 (TV seriál)
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2006) - Slunce, seno, vesnice
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Poslední kouzlo
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2006) - Hajadla (TV seriál)
(2005) - Večerníček má narozeniny
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - Hřiště 7
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2005) - Nezničitelný Vladimír Menšík
(2005) - Marta Kubišová 2005 (koncert)
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - Žralok v hlavě
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Revizor
(2005) - Krev zmizelého
(2005) - Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej (divadelní záznam)
(2005) - Autodidakté architektury nitra
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Edův pohádkový balík
(2004) - Letem světem (TV seriál)
(2004) - Silný kafe
(2004) - Non Plus Ultras
(2004) - Náměstíčko (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2004) - Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2003) - Předčasná úmrtí: Sobí ráno
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Na psí knížku
(2002) - Černá slečna, slečna Černá
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(2001) - Jak se točilo Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Tmavomodrý svět
(2001) - Skříň
(2001) - Okénka
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Experiment
(2001) - Duch český (TV seriál)
(2001) - Babí léto
(2000) - Zeměkoule
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Řád saténových mašlí
(2000) - Otesánek
(2000) - Když děda miloval Ritu Hayworthovou
(2000) - Jak to chodí u hrochů (TV seriál)
(2000) - Do pohádky (TV seriál)
(1999) - Věšák
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Vraždy a něžnosti
(1999) - Toronto Tom, kocour z Ameriky (TV seriál)
(1999) - Specialita šéfkuchaře
(1999) - Sjezd abiturientů
(1999) - Panství
(1999) - Hlava Medúzy (divadelní záznam)
(1999) - Eliška má ráda divočinu
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - O zámku v podzemí
(1998) - Kavárna
(1998) - Čas dluhů
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovský koncert Jiřího Korna
(1997) - Navštívenka
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Tenhle striptýz platím já
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Dobrodružství pod postelí
(1996) - Jůhele neděle
(1996) - Zapomenuté světlo
(1996) - Spiklenci slasti
(1996) - O holiči a barvíři
(1996) - Lotrando a Zubejda
(1996) - Eine kleine Jazzmusik
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1995) - Halali (TV seriál)
(1995) - Divoké pivo
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Divadelní román
(1994) - Černobílá pohádka
(1994) - Andělské oči
(1994) - Amerika

Jiří Lábus - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tajemství staré bambitky":
(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1963) Vilma Cibulková

(*1974) Zuzana Fialová

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1943) Luděk Sobota

(*1961) Jan Čenský

(*1948) Petr Štěpánek

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1976) Jiří Ployhar ml.

(*1976) Ivo Macharáček (režisér)

(*1976) Tereza Kostková

(*1955) Jana Janěková

(*1956) Otmar Brancuzský

(*1967) Jan Musil

(*1986) Tomáš Klus

(*1954) Zdeněk Barták

(*1992) Kamila Janovičová



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
5°58’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
9°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
13°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
9°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
12°26’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Panna
18°46’
Váhy
16°40’
UranUran:
Rak
1°41’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Váhy
17°20’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Lev
17°15’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Beran
10°45’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Býk
1°36’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Střelec
18°26’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »