Tomáš Klus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tomáš Klus

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1986 (?)
Země:
Věk:
34 let
Povolání:
herec, zpěvák, skladatel, textař

Tomáš Klus - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1986 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tomáš Klus 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Tomáš Klus
datum narození v roce *1986
(herec, zpěvák, skladatel, textař, instagram)

Tomáš Klus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Poslední z Aporveru
(2016) - Na vodě (TV seriál)
(2014) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2014
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2014) - Přátelství
(2014) - ČT Live - Žebřík 2013 Bacardi Music Awards (koncert)
(2014) - Tři bratři
(2014) - Intimity
(2013) - Kryštof ft. Tomáš Klus: Cesta (hudební videoklip)
(2013) - Trochu inak v SND s Adelou Banášovou
(2013) - Tečka páteční noci
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Sportovec roku 2013
(2013) - Pomozte dětem 2013
(2013) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2013
(2013) - Dé pětka
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Krásný ztráty: Finále (koncert)
(2012) - Buty: Píseň práce (hudební videoklip)
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - To nejlepší ze Slavíků
(2012) - Světlo pro Světlušku 2012
(2012) - Sazka Fotbalista roku 2011
(2012) - Mixxxer
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2012) - Ceny Anděl 2011
(2012) - ČT Live - Žebřík 2011 (koncert)
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - E.ON Energy Globe Award ČR 2011
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Klus pro Kuře (koncert)
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prominenti
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - Kazimír a Karolína (divadelní záznam)
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Pelíšky slavných
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Veni, vidi, vici
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Naděje
(2008) - Limuzína
(2008) - Bravo tv
(2008) - Šejdrem
(2008) - Anglické jahody
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2005) - Všechnopárty
(2005) - O češtině
(2005) - Inbox
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(1998) - Sama doma
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1992) - Medúza

Tomáš Klus - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tomáš Klus - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tomáš Klus - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tomáš Klus 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tomáš Klus - herec, zpěvák, skladatel, textař

se narodil v roce *1986 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tomáš Klus

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Tomáš Klus
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
24°21’
 
LunaLuna:
Lev
6°30’
 
MerkurMerkur:
Býk
15°28’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
22°41’
 
MarsMars:
Kozoroh
19°41’
 
JupiterJupiter:
Ryby
17°51’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°19’
R
UranUran:
Střelec
21°26’
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
5°26’
R
PlutoPluto:
Štír
5°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°41’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°33’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
13°23’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »